nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Foto's en foto's uploaden en labelen in FaceBook

Foto's en foto's uploaden en labelen in FaceBook


Als u een FaceBook-gebruiker bent, heeft u mogelijk gezien dat u een melding ontvangt wanneer iemand een foto van u heeft getagd en deze foto wordt ook weergegeven op uw tijdlijn als u deze goedkeurt. Wanneer u een foto uploadt naar Facebook, kunt u ook iemand taggen om ervoor te zorgen dat deze de melding krijgt en dat is vrij eenvoudig. Tijdens dit proces leg ik je ook snel uit hoe je foto's naar je FaceBook-account kunt uploaden om albums te maken of om je profielfoto en omslagfoto bij te werken.

Om je foto's te beheren en om tags toe te voegen aan foto's, ga je gang en klik je bovenaan op je naam, die je profiel zal laden. Klik vervolgens op Foto's .

Standaard zie je Foto's van jou, die in principe alle foto's bevat die je hebt geüpload of die iemand anders heeft geüpload en waar je ook bent getagd. Als u op Uw foto's klikt, worden alleen diegene weergegeven die u hebt geüpload, zelfs als u daarin niet bent getagd. Als u op Albums klikt, ziet u dat al uw albums en Not Tagged u foto's tonen die u hebt geüpload en waaraan mensen zijn gekoppeld die niet zijn getagd.

Om nu een foto te taggen, beweeg je je muis over de foto en een klein vakje verschijnt Tag Photo . Klik hierop en u wordt naar een pagina geleid waarop alleen die foto met opmerkingen, enz. Wordt weergegeven. U kunt opnieuw met de muis over de foto bewegen en er worden automatisch vakken rond alle gezichten in de afbeelding weergegeven. Als Facebook je foto herkent, vraagt ​​hij of je jezelf wilt taggen. Ja, Facebook kan achterhalen wie je bent en herkent je automatisch in afbeeldingen die je uploadt!

Als de tag voor iemand anders is, wordt er een klein vak weergegeven waarin u kunt beginnen met het typen van een naam. Er wordt automatisch een gefilterde lijst met je vrienden weergegeven.

Met FaceBook moet elke foto die je uploadt in een album staan, zelfs als je geen specifiek album hebt gemaakt. Als u bijvoorbeeld een statusupdate publiceert en een foto toevoegt, wordt deze opgenomen in het album Timeline Photos . Als u een foto vanaf uw telefoon uploadt, wordt deze naar het album voor mobiele uploads geleid. Er zijn ook foto 's van Profile Pictures en Cover Photos .

Als u een album wilt maken, klikt u op Album maken zoals in de afbeelding hierboven of klikt u bovenaan op de knop Album maken. Je kunt zoveel foto's uploaden als je wilt per album, maar het is meestal een goed idee om een ​​nieuw album te maken voor een gerelateerde reeks foto's, zoals een bruiloftsfeest, een reis naar Vegas, een cruiseschip, etc. Nadat je de foto's hebt geselecteerd voor upload, worden ze automatisch geüpload en kunt u ondertussen beginnen met het toevoegen van uw albuminformatie.

Geef je album een ​​titel en je kunt optioneel een beschrijving en een locatie toevoegen. U kunt ook klikken op de knop Bestelling per datum als u wilt dat ze automatisch gesorteerd worden op datum. Als dat niet het geval is, kunt u ze eenvoudig naar nieuwe posities verplaatsen door op de grijze balk onder aan elke foto te klikken en deze vervolgens rond te slepen.

U kunt ook een opmerking achterlaten voor elke afzonderlijke foto en zelfs elke foto zijn eigen datum- en locatiegegevens geven. Met het kleine knopje uiterst rechts op de grijze balk kunt u afbeeldingen draaien. Als u een persoon in een foto wilt taggen, beweegt u de muis over een gezicht en klikt u om te taggen. Klik onderaan op de knop Meer foto's toevoegen om extra foto's toe te voegen aan het album en u kunt Hoge kwaliteit selecteren als u wilt dat ze hun hoge resolutie behouden wanneer ze worden geüpload.

Ten slotte is het standaard delen ingesteld op Vrienden, maar u kunt op het kleine pijltje klikken en uit een van uw lijsten kiezen of een aangepaste groep mensen maken. Klik ten slotte op de knop Foto's plaatsen en uw album wordt nu op uw profiel geplaatst zodat iedereen het kan zien.

Om je omslagfoto en profielfoto te bewerken, ga je naar je hoofdprofiel en klik je vervolgens op de kleine camerapictogrammen.

Als het gaat om tags, kunt u ten slotte zien op welke foto's u bent getagd en kunt u de tags ook bekijken voordat ze in uw profiel worden weergegeven als u Tag Review hebt ingeschakeld. Om dit allemaal te zien, klikt u op de knop Activiteitenoverzicht bekijken die zich op uw omslagfoto bevindt.

Klik op Tag Review of Posts waarin je bent getagd om te zien in welke berichten je bent getagd en welke nog worden beoordeeld.

Wanneer u op Tag Review klikt, kunt u desgewenst de functie in- of uitschakelen. Standaard lijkt het ingeschakeld te zijn. Het is een goed idee om hier eens in de zoveel tijd te kijken omdat ik meer dan 50 tags had die ik niet had goedgekeurd en daarom nooit op mijn profiel verscheen. Als je vragen hebt, kun je een reactie plaatsen en ik zal proberen te helpen. Genieten!


Cortana verwijderen van de Windows 10 taakbalk

Cortana verwijderen van de Windows 10 taakbalk

Cortana is de nieuwste digitale persoonlijke assistent die zijn weg vindt naar een markt die al wordt gedomineerd door Apple en Google. Cortana komt officieel naar de desktop in Windows 10. Dat is grotendeels goed, maar het is nog steeds belangrijk om te weten hoe je de aanwezigheid van Cortana kunt verminderen.

(how-to)

Een Windows-pc converteren naar een virtuele machine met behulp van Hyper-V

Een Windows-pc converteren naar een virtuele machine met behulp van Hyper-V

Een geweldige manier om uzelf te beschermen tegen virussen, malware en spyware is om een ​​virtuele machine te gebruiken om op internet te surfen in plaats van op uw gewone Windows-pc. Dus wat is een virtuele machine? Het is eigenlijk een volledige kopie van Windows die wordt uitgevoerd in een ander exemplaar van Windows dat de host wordt genoemd.De

(How-to)