nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Snapchat gebruiken zonder je locatie te delen

Snapchat gebruiken zonder je locatie te delen


De nieuwe Snap Map-functie van Snapchat is ongelooflijk griezelig - hij deelt je locatie met al je vrienden elke keer dat je Snapchat opent - en je zou misschien willen overwegen het blokkeren van Snapchat om je locatie helemaal te zien. Dit heeft invloed op een paar Snapchat-functies, dus laten we eens kijken wat je verliest.

GERELATEERD: Nieuwe kaartfunctie van Snapchat, uitgelegd (en hoe je dit uitschakelt)

De functies die je verliest

Uiteraard, als u locatierechten uitschakelt, werkt de Snap Map-functie niet. Als u het probeert te gebruiken, wordt u gevraagd locatieservices in te schakelen.

GERELATEERD: Snapchat gebruiken: basisbeginselen voor het verzenden van snapshots en berichten

De standaardfilters zijn ook onbruikbaar zonder locatie, is een beetje vreemd. Het is begrijpelijk dat de locatiegebaseerde geofilters en degene die locatiegegevens gebruikte, zoals de hoogte- of temperatuurfilters, niet zouden werken, maar er is geen reden waarom de kleurenfilters dit niet zouden doen.

U kunt ook niet gebruik Snapchat's "Add Nearby Users" -functie. Dit is echter geen dealbreak, omdat er andere manieren zijn om vrienden in Snapchat toe te voegen.

Ten slotte kun je geen snaps plaatsen in gedeelde verhalen die op locatie zijn gebaseerd. Als de stad waarin je bent een gedeeld verhaal heeft voor een evenement, kun je geen bijdrage leveren.

GERELATEERD: De virtuele realiteit van Snapchat gebruiken "Lenzen"

Anders dan deze paar functies, zal Snapchat blijven werken zoals normaal. Vreemd genoeg werken de lenzen die Snapchat zo populair maken nog steeds, ondanks het feit dat de saaiere filters worden verwijderd.

Hoe locatie-rechten van Snapchat te verwijderen

Om ervoor te zorgen dat Snapchat absoluut geen toegang heeft tot de locatie van je telefoon, gaan we om te voorkomen dat het op systeemniveau wordt gebruikt door de app-machtigingen te wijzigen. We hebben volledige handleidingen voor het beheer van app-rechten op iOS en Android, maar ik zal hier een kort overzicht geven.

Op een iPhone of iPad

Ga naar Instellingen als je een iOS-apparaat gebruikt en scrol omlaag totdat je bij Snapchat komt.

Locatie wijzigen van "Tijdens gebruik van de app" naar "Nooit".

Nu kan Snapchat je locatie niet gebruiken.

Op een Android-telefoon of -tablet

Ga op Android naar Instellingen> Apps en selecteer Snapchat in de lijst.

Selecteer Machtigingen en schakel 'Locatie' uit.

U krijgt mogelijk een melding dat "De app is ontworpen voor een oudere versie van Android ", vooral als u een tijdje Snapchat niet hebt bijgewerkt. Tik op In elk geval Weigeren. Snapchat moet nog steeds prima werken, maar als dat niet het geval is, moet je locatieservices opnieuw inschakelen.


Google-foto's gebruiken om een ​​onbeperkte hoeveelheid foto's op te slaan

Google-foto's gebruiken om een ​​onbeperkte hoeveelheid foto's op te slaan

Google Foto's biedt onbeperkte opslag voor uw foto's en video's, een handige website en apps voor automatisch uploaden voor Android, iPhone, Windows en Mac. Het is een geweldige optie voor het opslaan van uw foto's. Deze service voor fotoopslag was eerder gevangen in Google+, waardoor deze door veel mensen over het hoofd werd gezien.

(how-top)

Controleren of een Twitter-account een <1099> -instructie is

Controleren of een Twitter-account een <1099> -instructie is

Maar voor die momenten, dat je gewoon niet kunt zeggen of je naar een bot of een persoon kijkt, kan Botometer helpen. Deze tool, van Indiana University en Northeastern University, kijkt naar meer dan 1000 factoren en geeft je de kans dat een bepaalde Twitter-gebruiker wel of geen bot is. Het is niet perfect, omdat dit een moeilijk probleem is om op te lossen, maar Botometer is een geweldig hulpmiddel om mee te hebben.

(how-top)