nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Een gedeeld bestand bijwerken in Google Drive zonder de bruikbare koppeling

Een gedeeld bestand bijwerken in Google Drive zonder de bruikbare koppeling


Wanneer u een nieuwe versie van een gedeeld bestand uploadt naar Google Drive, wordt het oude bestand niet vervangen, omdat Google Drive laat je meerdere bestanden met dezelfde naam hebben. Dat betekent dat het nieuw geüploade bestand een andere deelbare link heeft, wat een gedoe is als u wilt dat dezelfde mensen er toegang toe hebben.

Er is echter een eenvoudige manier om dezelfde link voor het gedeelde bestand te behouden. . Log in op uw Google Drive-account in een webbrowser. Zoek het bestand dat u wilt bijwerken, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer 'Versies beheren'.

Klik in het dialoogvenster 'Versies beheren' op 'Nieuwe versie uploaden'.

Navigeer naar de locatie van het bestand dat u wilt upload, selecteer het en klik op "Openen".

Elke versie van het bestand wordt vermeld in het dialoogvenster Versies beheren, het bestand dat u zojuist hebt geüpload, wordt gelabeld als de huidige versie. Dit is een andere handige functie van Manage-versies. Hiermee kunt u eerdere versies van bestanden openen en downloaden, ervoor kiezen ze voor altijd te bewaren of verwijderen. Klik op "Sluiten".

U ziet dat er nog steeds één kopie van het bestand in uw Google Drive-account staat. Nu, wanneer u met de rechtermuisknop op het bestand klikt en "Deelbare link selecteren" selecteert ...

... zal de koppeling in het dialoogvenster Link delen dezelfde link zijn als de originele deelbare koppeling.

RELATED: Hoe om uw desktop pc te synchroniseren met Google Drive (en Google Foto's)

De functie Versies beheren is alleen beschikbaar wanneer u uw Google Drive-account opent in een browser. Als u in de Google Drive-map op uw pc werkt aan een gedeeld bestand met behulp van de Google Drive desktop-app, wordt het bestand ook online in uw Google Drive-account gewijzigd zonder het opnieuw te moeten uploaden. U hoeft dus de functie Versies beheren niet te gebruiken. Deze functie is echter handig als u offline aan een bestand werkt en het vervolgens wilt uploaden en de oude versie wilt vervangen zonder de originele deelbare koppeling te verliezen.


Hoe u uw internetsnelheid kunt verhogen en verhogen

Hoe u uw internetsnelheid kunt verhogen en verhogen

Bent u op zoek naar een manier om uw internetsnelheid te verhogen zonder uw ISP-internetplan te upgraden? Welnu, internetsnelheid kan afhankelijk zijn van verschillende factoren, zowel intern als extern. Vertrekkend van het besturingssysteem, hebt u de netwerkkaart, netwerkkabel, draadloze router, breedbandmodem en mogelijk andere apparaten voordat u zelfs maar uit uw huis komt

(How-to)

Kalenders toevoegen, delen en synchroniseren op Mac en iPhone

Kalenders toevoegen, delen en synchroniseren op Mac en iPhone

Het optimaal gebruiken van uw agenda op uw Mac of iPhone kan u echt op de hoogte houden. Vandaag willen we bespreken hoe je kalenders op je Mac en iPhone kunt toevoegen, delen en synchroniseren, zodat je agenda je overal volgt. De agenda die bij je Mac en iPhone wordt geleverd, heeft alles wat je nodig hebt om afspraken te maken, herinneringen instellen en in feite uw leven organiseren, zodat u geen belangrijke gebeurtenissen en gebeurtenissen mist.

(how-to)