nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Hoe u gesprekken in de app Alexa

Hoe u gesprekken in de app Alexa


Als u wilt voorkomen dat uw lijst met gesprekken in de Alexa-app uit de hand loopt, volgt u hier hoe u bepaalde gesprekken wist die u niet meer bent meedoen.

GERELATEERD: Hoe vrienden bellen en berichten gebruiken met behulp van je Amazon-echo

Met de nieuwe bel- en berichtfuncties naar Alexa gebracht, is er nu een nieuw scherm Conversaties in de Alexa-app dat erg lijkt op jouw de eigen sms-app van de telefoon. En net als bij uw app voor het verzenden van berichten, kunt u bepaalde gesprekken verwijderen om het een beetje op te schonen.

Open om te beginnen de Alexa-app op uw telefoon en tik onderaan op de kleine tekstballon.

Van daaruit verschijnen al uw gesprekken in een lijst. Zoek het gesprek dat u wilt verwijderen.

Als u een gesprek wilt verwijderen, veegt u naar links in het gesprek en tikt u vervolgens op 'Verwijderen'.

Het gesprek wordt onmiddellijk verwijderd. Herhaal het proces voor alle andere gesprekken die u wilt verwijderen.

Houd er rekening mee dat u geen verwijderde gesprekken kunt herstellen, dus zorg ervoor dat u een bepaald gesprek wilt verwijderen, omdat u niet in staat zult zijn om het te verwijderen. om het terug te krijgen.


Hoe Google Zoeken in te schakelen (of uit te schakelen) in Android's Gboard-toetsenbord

Hoe Google Zoeken in te schakelen (of uit te schakelen) in Android's Gboard-toetsenbord

Google Keyboard voor Android heeft een nieuwe naam: Gboard. Dit komt overeen met het iOS-toetsenbord met dezelfde naam, waardoor veel van zijn functies (en meer) naar Android worden gebracht. Een van de beste nieuwe functies van Gboard is de ingebouwde Google Search, overal waar een toetsenbord kan worden geopend (denk aan het als een "draagbare" Google-assistent).

(how-top)

Windows stoppen met automatisch verbinding maken met een wifi-netwerk

Windows stoppen met automatisch verbinding maken met een wifi-netwerk

Windows maakt automatisch verbinding met Wi-Fi-netwerken waarmee u eerder verbinding hebt gemaakt. Op Windows 10 kunt u Windows laten weten dat het niet automatisch verbinding moet maken met bepaalde netwerken. Windows onthoudt de wachtwoordzin en andere verbindingsdetails, maar maakt alleen verbinding wanneer u handmatig een verbinding tot stand brengt.

(how-top)