nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Bepalen dat bepaalde mensen niet weten dat u hun iMessage

Bepalen dat bepaalde mensen niet weten dat u hun iMessage


Standaard verzendt iMessage een leesbevestiging naar de afzender, zodat zij kunnen zien wanneer u hun bericht hebt gelezen. Je kunt deze functie helemaal uitschakelen, maar wat als je leesbevestigingen naar sommige mensen wilt verzenden, maar niet naar anderen?

GERELATEERD: Hoe mensen kunnen voorkomen dat ze weten dat je hun iMessage hebt gelezen

In iOS 10 , u kunt leesbevestigingen nu in elk gesprek afzonderlijk uitschakelen. Stel dat je niet wilt dat je schoonmoeder weet wanneer je haar berichten hebt gelezen. U kunt leesbevestigingen uitschakelen in het gesprek met haar, maar laat de hoofdinstelling voor alle anderen ingeschakeld.

De optie Leesbevestigingen verzenden in elk gesprek heeft voorrang boven de opties Leesbevestigingen verzenden voor berichten in de belangrijkste iPhone-instellingen. Dus, om de optie Leesbevestigingen verzenden voor bepaalde mensen uit te schakelen, maar laat dit voor iedereen over, zorg er eerst voor dat de optie Leesbevestigingen verzenden aan staat in de instellingen van uw iPhone.

Dan leesbevestigingen uitschakelen voor een specifieke persoon, open het gesprek in Berichten met die persoon. Tik op het pictogram 'i' in de rechterbovenhoek van het scherm.

De schuifknop Leesbevestigingen verzenden is groen als deze is ingeschakeld. Tik op de schuifknop om de optie uit te schakelen.

Tik op 'Gereed' in de rechterbovenhoek van het scherm.

Nu kun je onwetend spelen met je schoonmoeder (of iemand anders) die zegt dat je nooit heeft haar bericht ontvangen, als je niet meteen wilt antwoorden.


Het pop-upvenster met het volume verbergen in Windows 8 en 10

Het pop-upvenster met het volume verbergen in Windows 8 en 10

Windows 10 en 8 bevatten een volumeweergave die in de linkerbovenhoek van het scherm verschijnt telkens wanneer u het volume aanpast met een sneltoets. Microsoft biedt geen ingebouwde manier om het uit te schakelen, maar er is een manier om het te verbergen. Deze OSD (on-screen display) is bijzonder vervelend als u mediacenter-software gebruikt met een ingebouwde volumeweergave.

(how-to)

Pokémon Go heeft volledige toegang tot uw Google-account. Hier is hoe het te repareren [Bijgewerkt]

Pokémon Go heeft volledige toegang tot uw Google-account. Hier is hoe het te repareren [Bijgewerkt]

Zeggen dat Pokémon GO razend populair is zou een groot understatement zijn. Zeggen dat het gebruik van je Google-account enorm onveilig is, zou ook een groot understatement zijn. U moet nu de toegang tot uw account intrekken. (Maar maak je geen zorgen, er is een manier om te blijven spelen.) Update : Niantic heeft een patch uitgebracht die dit probleem oplost.

(how-to)