nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Iemand 30 dagen op Facebook snoozen

Iemand 30 dagen op Facebook snoozen


Tot nu toe was er geen manier om tijdelijk iemand uit uw nieuwsfeed op Facebook te verwijderen. Je zou iemand kunnen blokkeren of ontvolgen, maar dit was een permanente oplossing. Als je hun berichten opnieuw wilt zien, moet je bewust teruggaan en de blokkering opheffen of opnieuw instellen.

GERELATEERD: Hoe je Facebook-nieuwsfeed opruimt in slechts een paar tikken

Onlangs, Facebook introduceerde Snooze, een functie waarmee je iemand uit je nieuwsfeed 30 dagen kunt verbergen. Dit is perfect voor de momenten dat je vrienden (of een pagina die je volgt) een beetje spammer worden. Voorbeelden kunnen zijn wanneer ze op vakantie zijn of proberen om je voor hen te laten stemmen in een competitie - nee, Justin, ik zal niet voor je stemmen voor Canada's Next Top Apologist. Nadat de 30 dagen voorbij zijn, wordt de persoon die u heeft gesnoozed opnieuw weergegeven in uw nieuwsfeed.

Momenteel is de enige manier om een ​​persoon of pagina een Snooze te geven, afkomstig uit een van hun berichten in uw nieuwsfeed. Wanneer een bericht van de persoon of pagina die u wilt snoozen, wordt weergegeven, tikt of klikt u op de drie kleine puntjes in de rechterbovenhoek en kiest u vervolgens de optie "Snoozen XXX voor 30 dagen"

De post verdwijnt uit je nieuwsfeed en je ziet de komende 30 dagen geen berichten meer van die persoon. De persoon weet niet dat je iets hebt gedaan, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je mensen in de maling neemt.

Als je besluit dat je te onbezonnen bent geweest en iemand niet meer wilt snoozen, bezoek dan hun Profiel en tik of klik vervolgens op de instelling "Snoozed". Je ziet hoe lang ze nog hebben op Snooze en je kunt 'Snooze beëindigen' selecteren om het meteen te beëindigen.

Voordat de snooze-periode eindigt, ontvang je een melding van Facebook. Op die manier kunt u beslissen om ze opnieuw te Snoozen, met een meer permanente niet-navolging te gaan of ze terug te laten komen in uw nieuwsfeed.


Wat is de AppData-map in Windows?

Wat is de AppData-map in Windows?

Windows-toepassingen slaan hun gegevens en instellingen vaak op in een AppData-map en elk Windows-gebruikersaccount heeft er een. Het is een verborgen map, dus u zult het alleen zien als u verborgen bestanden in Bestandsbeheer laat zien. Waar u AppData vindt Elk gebruikersaccount heeft zijn eigen AppData-map met zijn eigen inhoud.

(how-top)

PSA: als een bedrijf u ongevraagd belt, is het waarschijnlijk een scam

PSA: als een bedrijf u ongevraagd belt, is het waarschijnlijk een scam

Oproernummers voor telefonie komen te vaak voor. Maar ze zijn gemakkelijker te herkennen dan je zou denken. Als iemand u belt en beweert van de IRS, uw bank, Microsoft of een ander bedrijf of overheidsinstantie te zijn, is dit waarschijnlijk een scam. Bedrijven en overheidsinstanties zullen je bijna nooit uit het niets roepen.

(how-top)