nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Hoe u uw WhatsApp-vrienden kunt laten weten dat u hun berichten hebt gelezen

Hoe u uw WhatsApp-vrienden kunt laten weten dat u hun berichten hebt gelezen


WhatsApp is een erg populaire messaging-service in Facebook, hoewel de meeste gebruikers zich buiten de VS bevinden. Hoewel het end-to-end gecodeerd is om u tegen spionage te beschermen, deelt WhatsApp standaard leesbevestigingen, zodat mensen kunnen zien of u hun bericht hebt gelezen, en deelt u de laatste keer dat u online was.

Als u ' Maak je zorgen over je privacy, of wil gewoon in je eigen tijd kunnen reageren op berichten zonder mensen te beledigen, je moet beide functies uitschakelen.

Ik gebruik iOS-schermafbeelding als voorbeeld, maar het proces is hetzelfde op Android. Ga als volgt te werk.

Open WhatsApp en ga naar Instellingen> Account> Privacy.

Om ervoor te zorgen dat mensen niet weten dat u hun bericht hebt gelezen, tikt u op de knop Leesbevestigingen om deze uit te schakelen. Dit betekent dat je ook niet kunt zien of ze de jouwe hebben gelezen.

Om WhatsApp te stoppen om je laatste online tijd weer te geven, tik je op Last Seen en selecteer je Nobody. Je zult ook de laatste online tijd van andere mensen niet kunnen zien als je die hebt uitgeschakeld.

WhatsApp is een geweldige berichten-app en hoewel het veilig is, deelt het standaard meer informatie dan veel mensen leuk vinden met hun contacten. Ik laat persoonlijk leesbevestigingen achter en mijn laatste online tijd is uitgeschakeld; Ik raad het je ook aan.


Van welke bestanden moet u een back-up maken op uw Windows-pc?

Van welke bestanden moet u een back-up maken op uw Windows-pc?

De harde schijf van uw pc kan morgen defect raken of een softwarefout kan uw bestanden wissen, dus back-ups zijn van cruciaal belang. Maar u hoeft geen back-up te maken van alle bestanden op uw pc. Dat zou alleen maar ruimte verspillen en het maken van uw back-ups langer duurt. De allerbelangrijkste regel van back-ups De belangrijkste regel voor back-ups is dat belangrijke gegevens moeten voorkomen op twee of meer fysieke locaties op eens .

(how-top)

Controleren of Secure Boot is ingeschakeld op uw pc

Controleren of Secure Boot is ingeschakeld op uw pc

Aan moderne pc's die worden geleverd met Windows 8 of 10, is standaard de functie Secure Boot ingeschakeld. Het houdt je systeem beveiligd, maar je moet mogelijk Secure Boot uitschakelen om bepaalde versies van Linux en oudere versies van Windows uit te voeren. Zo kunt u zien of Secure Boot is ingeschakeld op uw pc.

(how-top)