nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Items in Apple Photos verbergen, herstellen en permanent verwijderen

Items in Apple Photos verbergen, herstellen en permanent verwijderen


Foto's is de manier van Apple om gebruikers in staat te stellen hun foto's en video's te consolideren in in principe dezelfde app op OS X en iOS, die synchroniseert dan via uw iCloud op uw apparaten. Als je ooit een foto in Foto's verwijdert, kun je deze nog steeds terugkrijgen.

We hebben Foto's sinds de release behandeld, omdat het een goede standaardhulp voor fotobeheer is op iOS en OS X. Voor de meeste gebruikers (geen Photoshop-gebruikers) ), het doet zowat alles wat ze nodig hebben om te doen. U kunt foto's rechtstreeks in het programma bewerken en snel eenvoudige projecten maken, zoals boeken, kaarten en diavoorstellingen.

Als u een foto in Foto's verwijdert, wordt deze niet meteen meteen verwijderd. In plaats daarvan wordt het dertig dagen bewaard voordat het permanent wordt verwijderd. Maar voordat de dertig dagen voorbij zijn, kun je het herstellen of je kunt het versnellen in de richting van zijn ondergang.

Je hebt ook de mogelijkheid om foto's te verbergen, die we ook kort zullen bespreken.

Foto's voor iOS

Als u de Photos-app op iOS gebruikt, tikt u op de knop "Albums" in de onderste rij en tikt u vervolgens op het album "Recent Deleted".

U kunt op de knop "Selecteren" in de bovenste rij tikken. rechter hoek en kies vervolgens meerdere foto's.

Elke foto heeft het resterende aantal dagen voordat het automatisch permanent wordt verwijderd.

Als u ervoor kiest om meerdere foto's te maken, verschijnen er twee nieuwe opties in de linkerbovenhoek. U kunt "Alles verwijderen" of "Alles herstellen".

Als u één foto selecteert, is er een knop "Verwijderen" in de linkerbenedenhoek, die permanent is. Wat nog belangrijker is, is de knop "Herstellen" in de rechterbenedenhoek.

Als u teruggaat naar uw filmrol of albums, als u lang op een foto drukt, ziet u de optie "Kopiëren" of "Verberg" die foto.

Verborgen foto's kunnen later worden geopend vanuit de "Albums" en door op de "Verborgene" te tikken.

Open het Verborgen album en druk lang op een foto om het weer te geven.

Als u "Selecteer" foto's in het Verborgen album kunt u ze toevoegen aan een nieuw album, maar u moet ze zichtbaar maken om ze naar hun vorige locaties te herstellen.

Laten we nu naar de Foto's-app voor OS X gaan.

Foto's voor OS X

De Photos-app op OS X toont het album met de recentelijk verwijderde items niet standaard, dus u moet het eerst weergeven voordat u het kunt openen.

Open het menu "Bestand" en selecteer " Recentelijk verwijderd weergeven ".

Dingen selecteren is eenvoudiger in OS X omdat u met de muis kunt klikken en selecteren of een groep kunt lasso of" Opdracht "kunt gebruiken om afzonderlijke foto's te selecteren. U ziet twee knoppen in de rechterbovenhoek waarmee u "Recover" en "Delete # Items" kunt verwijderen.

Let op, de resterende dagen vóór definitieve verwijdering worden onder elke verwijderde foto getoond.

Als u wilt om items te verbergen, moet u ze eerst selecteren en vervolgens met de rechtermuisknop klikken voor de optie Verbergen in het contextmenu.

Een waarschuwingsdialoog vertelt u dat u het verborgen album moet inschakelen voordat u uw verborgen foto's opnieuw kunt zien .

Om het verborgen album te tonen, open je het menu "Beeld" en klik je op "Verborgen fotoalbum weergeven".

Nu zal het zichtbaar zijn vanuit de "Album" -weergave van Photo.

Open het verborgen album, selecteer je items, klik met de rechtermuisknop en u kunt ze zichtbaar maken als u dat wilt.

Het is goed om te weten dat als u per ongeluk iets verwijdert, u het snel kunt herstellen. Omgekeerd, als je een genante foto neemt en je wilt zeker weten dat ze voorgoed weg zijn, dan heb je die optie ook.

Door items te verbergen, kun je ze echter behouden, maar ze weggooien zicht, dus als je een paar foto's hebt die je niet langer in je fotostream wilt hebben, maar ze toch wilt behouden, is verbergen een goede optie.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt die je zou willen toevoegen, ga dan alsjeblieft weg uw feedback op ons discussieforum.


AutoHerstel gebruiken om automatisch Word-documenten op te slaan en verloren wijzigingen terug te vorderen

AutoHerstel gebruiken om automatisch Word-documenten op te slaan en verloren wijzigingen terug te vorderen

Word kan automatisch een back-up van uw document maken telkens wanneer u het opslaat. U kunt echter ook dat Word uw document automatisch met regelmatige tussenpozen voor u opslaat met behulp van de AutoRecover-functie en deze functie gebruikt om eventuele wijzigingen in uw documenten te herstellen. De AutoRecover-functie inschakelen De AutoRecover-functie inschakelen , klik op het tabblad "Bestand".

(how-to)

Gekleurde titelbalken van vensters op Windows 10 (in plaats van wit)

Gekleurde titelbalken van vensters op Windows 10 (in plaats van wit)

Deze truc is alleen van invloed op traditionele desktop-apps, niet op de nieuwe universele apps. Universele apps gebruiken altijd wit tenzij hun ontwikkelaars een andere kleur voor de titel van de venstertitel opgeven. U kunt echter ook veel universele apps een verborgen donker thema laten maken. Update: de eerste grote update van Windows 10 heeft deze optie toegevoegd GERELATEERD: Wat is er nieuw in de eerste grote update van Windows 10 Gelukkig, de onderstaande stappen zijn niet langer nodig.

(how-to)