nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / De nummerplaat voor meldingen in Windows 10 verbergen

De nummerplaat voor meldingen in Windows 10 verbergen


Meldingen in Windows 10 zijn geïntegreerd in het actiecentrum. Het witte pictogram van het Action Center geeft aan dat u nieuwe meldingen heeft en de nummerbadge toont u hoeveel. Als u die badge niet wilt zien, is het eenvoudig om deze uit te schakelen.

GERELATEERD: Gebruik en configuratie van het nieuwe meldingscentrum in Windows 10

Klik met de rechtermuisknop op de actie om de nummerbadge uit te schakelen. Centreer icoon en selecteer "Geen aantal nieuwe meldingen weergeven" in het pop-upmenu.

De nummerbadge op het pictogram van het Action Center verdwijnt. Het pictogram wordt nog steeds wit wanneer er nieuwe meldingen zijn en je kunt nog steeds met de muis over het pictogram bewegen om te zien hoeveel er zijn.

Je kunt altijd op het pictogram klikken om het Action Center te openen, waar je nieuw en oud kunt bekijken meldingen. Meldingen blijven meestal aanwezig totdat u ze wist, maar sommige meldingen worden mogelijk na verloop van tijd automatisch verwijderd of als u de toepassing of service afsluit waarmee ze zijn gemaakt.

En als u de nummerbadge weer wilt inschakelen, precies goed - Klik op het pictogram Actiecentrum en kies de optie "Toon aantal nieuwe meldingen"


Hoe gebruikers onmiddellijk kunnen schakelen met TouchID op macOS

Hoe gebruikers onmiddellijk kunnen schakelen met TouchID op macOS

Wilt u ooit dat gebruikers onmiddellijk konden worden omgewisseld door op een knop te drukken? Dankzij TouchID op de MacBook Pro, heb je alleen de juiste vingerafdrukken nodig. Misschien deel je een MacBook. Misschien gebruikt u twee accounts om te werken en om afzonderlijk te spelen. Wat de reden ook is, van account wisselen is meestal sprake door op het pictogram Snelle gebruikerswisseling te klikken, vervolgens een account te kiezen en vervolgens uw wachtwoord te typen.

(how-top)

Je Nest Cam-feed delen met iemand anders

Je Nest Cam-feed delen met iemand anders

Met je Nest Cam kun je je huis in de gaten houden waar je ook bent, maar meer ogen die je vertrouwt om je spullen te bekijken, is meer geruststellend. Als je wilt dat iemand anders af en toe incheckt, kun je je Nest Cam-feed delen met een eenvoudige, met een wachtwoord beveiligde link. Als je de link wilt genereren die je gebruikt om je Nest Cam te delen, ga je naar de website van Nest of open je de app op uw telefoon (de stappen zijn voor beide hetzelfde).

(how-top)