nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Hoe u uw Instagram-zoekgeschiedenis kunt verwijderen

Hoe u uw Instagram-zoekgeschiedenis kunt verwijderen


Zoekgeschiedenis kan enigszins belastend zijn en er is vaak weinig reden om ze te bewaren. De zoekgeschiedenis van Instagram is geen uitzondering. Ga als volgt te werk om het te verwijderen.

GERELATEERD: Hoe u uw geschiedenis in elke browser kunt wissen

Het verwijderen van uw geschiedenis is een goede manier om een ​​beetje privacy te garanderen en om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft lopen. We hebben altijd aanbevolen om de geschiedenis van uw webbrowser zo nu en dan te wissen en u kunt hetzelfde advies toepassen op de verschillende apps en services die u gebruikt. Het is super eenvoudig om je Instagram-geschiedenis te wissen, dus laten we beginnen.

Open eerst Instagram en ga naar de pagina Instellingen. We doen dit op een iPhone, maar het zou hetzelfde moeten werken, of je nu iOS of Android gebruikt.

Scroll naar beneden en je ziet de optie "Zoekgeschiedenis wissen". Tik daarop en tik vervolgens op de knop "Ja, ik ben zeker". Je Instagram-zoekgeschiedenis wordt zomaar weggevaagd.

Je moet opmerken dat het op deze manier vrijgeven van je geschiedenis geen volledig duidelijk beeld oplevert. Instagram toont nog steeds een lijst met voorgestelde accounts bovenaan het zoekpaneel. Dit zijn mensen met wie je vaak of de laatste tijd hebt gecommuniceerd.

Toch wordt je werkelijke zoekgeschiedenis gewist en kun je opgelucht ademhalen.


Lokale gebruikersaccounts verwijderen vanuit het inlogscherm in Windows

Lokale gebruikersaccounts verwijderen vanuit het inlogscherm in Windows

Als u meerdere gebruikersaccounts op uw computer hebt, vindt u het misschien vervelend om telkens op het pictogram voor uw gebruikersnaam te moeten klikken tijd waarop u de computer opstart. Om dit probleem te verhelpen, kunt u een gebruikersaccount verbergen met een registerhack. Als u niet de enige daadwerkelijke actieve gebruiker op het systeem bent, moet u de andere gebruikersaccounts niet echt verbergen, hoewel u uw hoofdaccount om automatisch in te loggen en gebruik dan alleen de functie Gebruiker wisselen wanneer dat nodig is.

(how-top)

Android gebruiken Ingebouwde tethering wanneer uw provider het blokkeert

Android gebruiken Ingebouwde tethering wanneer uw provider het blokkeert

Tethering van de internetverbinding van uw telefoon, waarmee gebruikers de gegevensverbinding van hun telefoon met andere apparaten kunnen delen, is echt handig als u ' uit gaan zonder wifi, maar sommige providers blokkeren de functie van je telefoon. Als u een foutmelding krijgt wanneer u probeert te binden, bijvoorbeeld 'Account niet ingesteld voor tethering', is dit een oplossing.

(how-top)