nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Een gebruikersaccount verwijderen in Windows 7, 8 of 10

Een gebruikersaccount verwijderen in Windows 7, 8 of 10


Als u een heleboel gebruikersaccounts op uw Windows-pc hebt die u niet meer nodig hebt, is het mogelijk tijd om ze op te ruimen. Vandaag gaan we kijken hoe u een gebruikersaccount in Windows verwijdert.

NAAR VERWANTE: Hoe u een gebruikersaccount verwijdert in Windows 7, 8 of 10

OPMERKING: als u de gebruikersaccount dat u wilt verwijderen, kunt u het niet verwijderen omdat het overal volledig is verborgen. U moet het account opnieuw weergeven voordat u het verwijdert. U moet ook inloggen op een account met beheerdersrechten om gebruikersaccounts te verwijderen. U kunt geen accounts verwijderen vanuit een standaardgebruikersaccount.

Ten eerste: maak een reservekopie van de gebruikersgegevens, als u die nodig hebt

Het verwijderen van een account is relatief eenvoudig, maar u wilt mogelijk een back-up maken van hun bestanden en instellingen voor het geval je ze opnieuw nodig hebt. De accountinstellingen en gegevens van elke gebruiker bevinden zich in de mapC: Gebruikersonder hun gebruikersnaam. Maak een back-up van de map van de gebruiker naar een andere locatie of een extern station voordat u het account verwijdert. Dit is met name belangrijk voor Windows 8 en 10, omdat dit niet mogelijk is bij het verwijderen van het account.

In Windows 7 wordt u een optie geboden om een ​​aantal (niet alle) bestanden te bewaren voordat u het verwijdert het account, zoals we verderop in dit artikel zullen bespreken. Houd er rekening mee dat niet alle mappen uit de map van de gebruiker naar de map op het bureaublad worden gekopieerd, dus u wilt mogelijk handmatig een back-up van de map van de gebruiker maken, evenals eventuele andere instellingen of bestanden buiten de map van de gebruiker om ervoor te zorgen dat u alles hebt wat u wilt. nodig.

Een gebruikersaccount verwijderen in Windows 8 of 10

Klik op "Instellingen" in het menu Start om een ​​gebruikersaccount in Windows 10 te verwijderen.

OPMERKING: dit proces is vergelijkbaar in 8. Echter, om toegang tot de lijst met gebruikers die u kunt beheren of verwijderen, zoek naar "gebruikersaccounts" op het startscherm en klik op "Toevoegen, verwijderen en beheren van andere gebruikersaccounts" in de resultaten. Volg daarna de instructies die beginnen met het scherm Familie en andere gebruikers hieronder.

Klik in het venster Instellingen op 'Accounts'.

Klik op 'Familie en andere gebruikers' in het linkerdeel van het scherm Accounts.

Blader in het rechterdeelvenster op het scherm Accounts omlaag naar het gedeelte Overige gebruikers waar andere gebruikersaccounts worden weergegeven. Klik op het account dat u wilt verwijderen.

Merk op dat lokale accounts als zodanig zijn gelabeld. Microsoft-accounts geven de accountnaam weer met het e-mailadres eronder.

Klik op "Verwijderen".

U wordt gevraagd of u de bestanden van die gebruiker wilt behouden. Zoals we eerder al vermeldden, moet u ervoor zorgen dat u een back-up hebt voor het geval u de bestanden nodig heeft. Als u het zeker weet, klikt u op 'Account en gegevens verwijderen' om de gebruiker te verwijderen en de gegevens te verwijderen.

Als u klaar bent, verschijnen die accounts niet meer op het aanmeldingsscherm.

Een gebruikersaccount verwijderen in Windows 7

Als u Windows 7 gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u bent aangemeld bij een account met beheerdersbevoegdheden.

Om een ​​gebruiker te verwijderen, typt ugebruikersaccountsin de zoekbalk in het startmenu en klik op "Gebruikersaccounts" aan het begin van de lijst met resultaten.

Klik vervolgens op de koppeling "Beheer een andere account" op het scherm Wijzigingen aanbrengen in uw gebruikersaccount.

Op de pagina "Kies het account" wil "het scherm wijzigen, klik op het gebruikersaccount dat u wilt verwijderen.

Klik vervolgens op de link" De account verwijderen ".

U krijgt dan de optie om de bestanden van de gebruiker te verwijderen of ze te bewaren . U kunt dit doen als u ze nodig heeft voor een andere computer of als u ze later wilt opslaan voor het geval ze later nodig zijn. OPMERKING: We raden u aan om handmatig een back-up te maken van bestanden vanuit het gebruikersaccount, omdat deze methode niet werkt. maak een back-up van alles.

Klik op "Account verwijderen" in het scherm Verwijderen bevestigen om het account te verwijderen.

Als u ervoor hebt gekozen de bestanden te bewaren, worden ze uit het account verwijderd voordat het account wordt verwijderd.

U worden teruggestuurd naar het scherm Kies het account dat u wilt wijzigen en het account dat u heeft verwijderd, is verdwenen. Klik op de knop 'X' in de rechterbovenhoek van het venster om deze te sluiten.

Als u ervoor kiest de bestanden te bewaren, worden ze opgeslagen in een map op het bureaublad.

Zoals we eerder hebben vermeld, zijn niet alle mappen uit de map van de gebruiker met deze methode geback-upt, alleen de inhoud die in de onderstaande afbeelding wordt weergegeven.

Als u klaar bent, verdwijnen die gebruikers uit het inlogscherm


Facebook sorteren op

Facebook sorteren op "Meest recent" (in plaats van "Topverhalen")

Facebook toont standaard niet alles. In plaats daarvan beslist het wat het denkt dat je wilt zien op basis van de dingen die je leuk vindt, commentaar geeft en wat voor soort media Facebook wil promoten. Als je liever alles in chronologische volgorde ziet, zoals Facebook dat was, dan kun je dat als volgt doen.

(how-top)

Video's van Autoplaying in Firefox

Video's van Autoplaying in Firefox

Het lijkt erop dat elke nieuwssite tegenwoordig automatisch video gaat afspelen. Deze zijn ongelooflijk irritant, maar gelukkig is het eenvoudig te blokkeren in Firefox. Firefox staat standaard autoplay-inhoud toe. Het begint echter niet te spelen totdat het videoframe zichtbaar is op uw scherm. Dit helpt voorkomen dat sites video verbergen achter andere inhoud of onderaan de pagina.

(how-top)