nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Hoe je je Twitter-account te verwijderen

Hoe je je Twitter-account te verwijderen


Wil je Twitter achterlaten? U kunt uw account permanent verwijderen en al uw tweets, volgers, favorieten en andere gegevens wissen. Het zal bijna onmiddellijk van Twitter verdwijnen en zal in 30 dagen volledig worden weggevaagd van de servers van Twitter.

Hoe Deactiveren werkt

  1. Ga naar de Twitter-website in uw browser en log in op uw account.
  2. Klik op uw accountfoto en selecteer "Instellingen".
  3. Klik op de link "Deactiveren mijn account" onderaan de pagina Instellingen.
  4. Voer uw wachtwoord in wanneer u wordt gevraagd om het deactiveringsproces te beëindigen.

Om uw account te verwijderen, moet u "Deactiveren" eerst. Wanneer u uw account deactiveert, verwijdert Twitter uw gegevens binnen enkele minuten van Twitter. Uw account wordt vervolgens in een wachtrij geplaatst voor permanente verwijdering. Na 30 dagen wordt Twitter het proces van het permanent verwijderen van uw account en de bijbehorende gegevens. Uw gegevens worden dan voor altijd verwijderd en iedereen kan een nieuw account registreren met uw oude Twitter-gebruikersnaam.

Als u binnen deze 30 dagen van gedachten verandert, kunt u zich opnieuw aanmelden bij uw account en het opnieuw activeren. Uw gegevens, inclusief tweets, volgers en favorieten, worden binnen enkele minuten hersteld naar Twitter.

Hoe u uw Twitter-account kunt verwijderen

Als u uw account wilt verwijderen, bezoekt u de Twitter-website in uw webbrowser. t gebruik de smartphone-app en log in op uw account. Klik op de afbeelding van uw gebruikersaccount en selecteer "Instellingen" om toegang te krijgen tot uw pagina met accountinstellingen.

Klik op de link "Deactiveren mijn account" onderaan de pagina met accountinstellingen.

Twitter geeft meer informatie over het verwijderen van uw account en vraag om feedback over waarom u uw account verwijdert.

Om te bevestigen dat u uw account wilt verwijderen, klikt u op de knop "Verwijderen @ account".

U moet uw wachtwoord opgeven en op "Account deactiveren" klikken om te bevestigen dat u uw account wilt verwijderen.

Twitter zal u laten weten dat uw account gedeactiveerd is. Uw gegevens zouden binnen een paar minuten van de Twitter-website moeten verdwijnen.

Hoe u uw Twitter-account opnieuw inschakelt

Als u van gedachten verandert, bezoek dan de Twitter-website in uw webbrowser-nogmaals, u kunt geen Twitter-smartphone gebruiken app hiervoor - en log in met de gebruikersnaam of het e-mailadres en wachtwoord van uw account.

Nadat u bent ingelogd, wordt uw account opnieuw geactiveerd. Het kan een paar minuten duren voordat Twitter alle accountgegevens heeft hersteld.

Afbeelding tegoed: Andreas Eldh


Facebook-berichten bewerken

Facebook-berichten bewerken

Op sociale media kun je gemakkelijk snel iets plaatsen zonder het correct te corrigeren. Autocorrectie doet geweldig werk ... meestal. Gelukkig kun je, althans met Facebook, iets bewerken, zelfs nadat je het hebt gepost. Ga als volgt te werk. Zoek eerst het aanstootgevende bericht op je pagina. Tik of klik op het kleine pijltje in de rechterbovenhoek van het bericht en selecteer Bericht bewerken.

(how-top)

Meldingen uitschakelen tijdens het afspelen van video's op een Xbox One

Meldingen uitschakelen tijdens het afspelen van video's op een Xbox One

Meldingspop-ups kunnen vervelend worden wanneer ze worden weergegeven via een video die u op Netflix probeert te bekijken. Met de Xbox One kun je meldingen verbergen tijdens het bekijken van video's, en zo afleiding voorkomen. Ga naar Instellingen> Alle instellingen> Voorkeuren> Meldingen op je Xbox One als je deze instelling wilt wijzigen.

(how-top)