nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Iemand blokkeren op Snapchat

Iemand blokkeren op Snapchat


Snapchat, met zijn verdwenen foto's, is een eenvoudige app waarmee mensen misbruik kunnen maken. Een Snap van één seconde kan behoorlijk traumatisch zijn en onmogelijk te bewijzen dat het is gebeurd; tenzij je snel genoeg bent om het te screenshot, is het verdwenen zodra je ernaar kijkt. Als iemand je lastig valt op Snapchat, kun je dit als volgt blokkeren.

Wat blokkeert een Snapchat-blok?

Iemand blokkeren op Snapchat:

  • verwijdert ze uit je vriendenlijst.
  • verwijdert je van zijn vrienden lijst.
  • Blokkeert hen om u Snaps en Chats te sturen.
  • Blokkeert hen uw verhaal te zien.
  • Voorkomt dat zij u opnieuw toevoegen als vriend.

Als dat klinkt zoals u wilt, lees dan verder .

Iemand blokkeren op Snapchat

Er zijn een paar manieren om iemand op Snapchat te blokkeren.

Als de persoon die je wilt blokkeren, je onlangs een Snap heeft gestuurd, druk dan lang op hun naam in het chatscherm .

Tik vervolgens op het tandwielpictogram en vervolgens op Blokkeren. Tik nogmaals op Blokkeren.

Ze worden nu geblokkeerd en verwijderd uit je vriendenlijst.

Als de persoon die je wilt blokkeren, je onlangs geen moment een opdracht heeft gestuurd, ga je naar het scherm Snap en veeg je omlaag.

Tik op Mijn vrienden en druk lang op de vriend die je wilt blokkeren.

Tik nogmaals op het tandwielpictogram gevolgd door tweemaal te blokkeren.

Tot slot om iemand te blokkeren die je als vriend heeft toegevoegd, maar die je niet hebt toegevoegd terug, ga naar het Snap-scherm en veeg omlaag.

Tik nu op Added Me en druk lang op de naam van de persoon die u wilt blokkeren.

Tik op het tandwielpictogram en tweemaal op Block om ze te verwijderen.

Hoe iemand op Snapchat te deblokkeren

Om iemand op Snapchat te deblokkeren, veeg je omlaag over het Snap-scherm en tik je op het Gear-pictogram.

Scrol omlaag naar Accountacties en tik op Geblokkeerd.

Tik op de X naast de persoon om de blokkering op te heffen.

Nadat u de blokkering heeft opgeheven, moet u ze opnieuw als vriend toevoegen.


Auto-helderheid op uw iPhone uitschakelen

Auto-helderheid op uw iPhone uitschakelen

Automatische helderheid is een functie die is ontworpen om de levensduur van de batterij te verlengen en het scherm van uw iPhone beter leesbaar te maken. Als je ergens in het donker bent, zoals in je slaapkamer 's nachts, wordt het scherm automatisch gedimd. Wanneer je ergens helder bent, zoals buiten op een zonnige dag, zal deze zichzelf op maximale helderheid instellen.

(how-top)

Hoe het scherm van uw Android-apparaat op te nemen

Hoe het scherm van uw Android-apparaat op te nemen

Het scherm van uw Android-apparaat opnemen was vroeger een hele klus - het vereiste root-toegang en zelfs dan was het op zijn best een janky-oplossing. Maar terug met KitKat (Android 4.4), heeft Google een manier ingebouwd om dit native te doen, waardoor het veel eenvoudiger wordt. Er zijn in principe twee manieren om het scherm van je Android-apparaat vast te leggen: de "officiële" Google-weg (met behulp van adb), of een app van derden gebruiken om het harde werk voor u te doen, zonder op een computer aan te sluiten.

(how-top)