nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Hoe Uber tegenhoudt de locatie van uw iPhone te volgen wanneer u de app niet gebruikt

Hoe Uber tegenhoudt de locatie van uw iPhone te volgen wanneer u de app niet gebruikt


De meeste iOS-apps waarvoor uw locatie vereist is, bieden u de keuze: u kunt "Altijd" toegang verlenen, of geef het alleen toegang "tijdens het gebruik van de app". Uber heeft u echter alleen een "Altijd" of "Nooit" keuze gegeven, wat betekent dat het u kan volgen nadat uw rit eindigt en u stopt met het gebruiken van de app. En dat deden ze.

Met iOS 11 veranderde dat eindelijk: Apple dwong apps om de "While Using" -optie aan te bieden voor locatietoestemmingen. Uber beweert dat ze hiermee zijn gestopt, maar de iPhone-app "Always" heeft altijd toegang tot je locatie, tenzij je de eerder verleende toegang intrekt. En zolang het die toestemming heeft, zou Uber je kunnen volgen buiten de app wanneer het dat wil.

GERELATEERD: Wat is er nieuw in iOS 11 voor iPhone en iPad, nu beschikbaar

De bekwaamheid van Uber intrekken om altijd je locatie te volgen, ga je naar Instellingen> Privacy> Locatievoorzieningen op je iPhone.

Scroll naar beneden en tik op de app "Uber" in de lijst. Tik op "Tijdens gebruik" en Uber heeft alleen toegang tot uw locatie terwijl u de app daadwerkelijk gebruikt.

(Als u ook Lyft heeft geïnstalleerd, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. tussen "Nooit" en "Tijdens gebruik", dus u kunt zelfs geen "Altijd" toegang tot de Lyft-app bieden. Goed voor u, Lyft.)

Terwijl u hier bent, moet u waarschijnlijk door de lijst bladeren en zien welke andere apps "Altijd" toegang hebben tot uw locatie. Als u een app met toegang tot uw locatie niet vertrouwt, kunt u erop tikken en in plaats daarvan "Bij gebruik" selecteren.

Merk op dat bepaalde functies mogelijk niet werken als u dit voor sommige apps uitschakelt. Een weer-app die op de achtergrond wordt uitgevoerd en u meldingen stuurt over het weer, kan uw locatie op de achtergrond niet bijwerken tenzij u deze locatietoegang geeft.


Hoe driewegslichtschakelaars werken

Hoe driewegslichtschakelaars werken

Als er lichten in uw huis zijn die kunnen worden bediend vanaf twee verschillende lichtschakelaars (in tegenstelling tot slechts één), wordt het licht gewoonlijk aangeduid als als een driewegs licht en de schakelaars worden driewegschakelaars genoemd. Zo werken ze. GERELATEERD: Hoe vervang je een lichtschakelaar met een dimmerschakelaar Als je iets weet over circuits, weet je op zijn minst waarschijnlijk dat een aan / uit-schakelaar misschien wel het eenvoudigste stuk is van schakelingen is er.

(how-top)

Hoe u uw Minecraft-game via internet kunt delen

Hoe u uw Minecraft-game via internet kunt delen

Als u uw lokale Minecraft-game met vrienden via internet wilt delen, is het een beetje ingewikkelder dan alleen op een knop drukken. Laten we eens kijken naar de instellingen achter de schermen die je moet aanpassen om twee externe Minecraft-spelers met elkaar te verbinden. Waarom je game delen? Minecraft is een sandbox-game en je vrienden meenemen naar de sandbox is onderdeel van het plezier - maar misschien wil je niet door het gedoe van het opzetten van je eigen vanilla-homeserver, het uitvoeren van een aangepaste server of het betalen voor een op afstand gehoste server.

(how-top)