nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Bepaalde apps stoppen met inhoud weergeven in Spotlight-zoekopdracht op uw iPhone

Bepaalde apps stoppen met inhoud weergeven in Spotlight-zoekopdracht op uw iPhone


Naarmate iPhones krachtiger zijn geworden, is Spotlight-zoeken een stuk nuttiger geworden. Wanneer u nu iets zoekt, zoekt Spotlight ook in de inhoud van uw apps (als de ontwikkelaar de functie heeft ingeschakeld).

GERELATEERD: Spotlight-zoeken op uw iPhone of iPad gebruiken

Hoewel dit kan zijn nuttig is, zou het ook kunnen betekenen dat de inhoud van apps die u eerder privé zou houden, kan verschijnen. Ik heb 'weer' op mijn iPhone doorzocht en ik heb één resultaat van mijn schrijfapp, Ulysses, wat nuttig is, en drie resultaten uit mijn dagboek, dag één, dat enigszins angstaanjagend is. Wie weet wat er zou zijn opgekomen als ik naar zoiets als "Justin Pot" had gezocht!

Ik wil niet dat Day One wordt weergegeven in mijn Spotlight-zoekresultaten. Als u zich in dezelfde situatie bevindt en apps heeft die u liever niet hebt weergegeven, kunt u als volgt stoppen:

Ga naar Instellingen> Siri en zoeken.

scrol omlaag totdat u de app vindt die u wilt gebruiken stoppen met zoeken in Spotlight. Ik ben op zoek naar Day One.

Schakel Search & Siri-suggesties uit.

Hiermee stopt de inhoud van de app in Spotlight (en ook in Look Up), maar wordt de app zelf niet weergegeven als u zoek ernaar op naam.


Een ISO-image monteren in Windows 7, 8 en 10

Een ISO-image monteren in Windows 7, 8 en 10

Op Windows 8 en 10 biedt Windows eindelijk een ingebouwde manier om ISO-schijfimagebestanden te mounten. Als u Windows 7 gebruikt, hebt u een hulpprogramma van derden nodig. Een ISO-afbeelding monteren in Windows 8, 8.1 of 10 Windows 8 en 10 heeft Windows de ingebouwde mogelijkheid om te koppelen zowel ISO-schijfimage als VHD virtuele harde schijf beeldbestanden.

(how-top)

De activeringsvergrendelingsstatus van een iOS-apparaat

De activeringsvergrendelingsstatus van een iOS-apparaat

Met ingang van iOS 7 introduceerde Apple een functie genaamd Activation Lock voor iOS-apparaten. Wanneer u zich aanmeldt met een iCloud-account en de functie "Find My" inschakelt, wordt de telefoon gekoppeld aan uw iCloud-account. Als u een apparaat koopt of verkoopt, moet u ervoor zorgen dat het activeringslot is uitgeschakeld, zodat het vervolgens kan worden geactiveerd door de nieuwe gebruiker.

(how-top)