nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Hoe u uw Snapchat-account kunt verwijderen

Hoe u uw Snapchat-account kunt verwijderen


Zoals met alle sociale mediasites, willen mensen soms een pauze in Snapchat. Je kunt gewoon uitloggen, maar dan kunnen mensen je nog steeds berichten sturen en zullen ze denken dat je ze negeert als je niet reageert. In plaats daarvan is het beter om uw account te deactiveren of te verwijderen.

Als u een meer permanente oplossing wilt, zijn de stappen hetzelfde. Wanneer u uw account deactiveert, blijft deze gedurende 30 dagen op die manier. Als u zich binnen 30 dagen opnieuw aanmeldt, worden al uw contactpersonen hersteld en lijkt het alsof u nooit bent weggegaan. Als je dat niet doet, wordt je account permanent verwijderd.

Het is onmogelijk om je Snapchat-account te deactiveren via de Snapchat-app. In plaats daarvan moet je de accountbeheersite van Snapchat bezoeken. U kunt dit echter allemaal in de browser van uw smartphone doen. Klik op de bovenstaande link, voer uw aanmeldingsgegevens voor Snapchat in en klik op Aanmelden.

Klik vervolgens op Mijn account verwijderen.

Voer uw aanmeldingsgegevens opnieuw in en klik op Doorgaan.

En dat is alles, uw account is nu gedeactiveerd. Laat het 30 dagen staan ​​en het wordt permanent verwijderd.

Op elk gewenst moment in de 30 dagen, als u uw Snapchat-account wilt herstellen, logt u er gewoon in in via de app Smartphone. U wordt gevraagd of u uw account opnieuw wilt activeren. Tik op Ja en alles zal zijn zoals eerder.

GERELATEERD: Is Snapchat echt mijn snaps aan het verwijderen?

Veel populariteit van Snapchat komt voort uit het wegwerpbare karakter van de dienst. Het is leuk om te gebruiken omdat er niets wordt opgeslagen. De absoluut langste die uw foto's op de servers van Snapchat kunnen gebruiken, is 30 dagen en dat is alleen in extreme gevallen. Als je Snapchat-account permanent wordt verwijderd, is het verdwenen. Er is geen herstel. Je moet een nieuwe aanmaken als je Snapchat opnieuw wilt gebruiken.


Schijfruimte automatisch vrijmaken met Windows 10's Storage Sense

Schijfruimte automatisch vrijmaken met Windows 10's Storage Sense

Windows 10's Creators Update voegt een handige kleine functie toe die automatisch je tijdelijke bestanden en dingen die in je Prullenbak staan ​​opruimt voor meer dan een maand. Zo kunt u het inschakelen. GERELATEERD: 7 manieren om ruimte op de harde schijf vrij te maken op Windows Windows 10 heeft altijd een aantal opslaginstellingen weergegeven die u kunt gebruiken om uw schijfruimte te beheren.

(how-top)

Alles wat u moet weten over HomeGroups gebruiken in Windows

Alles wat u moet weten over HomeGroups gebruiken in Windows

Windows HomeGroups zijn ideaal voor het instellen van snel en eenvoudig delen op thuisnetwerken en netwerken voor kleine bedrijven. Hier is wat u moet weten om ze te gebruiken. HomeGroups zijn terug in Windows 7 en zijn nog steeds verkrijgbaar in Windows 10. Ze zijn ontworpen om het delen van mappen en printers tussen Windows-computers op kleine lokale netwerken te vereenvoudigen.

(how-top)