nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Waar kwam 'Google+ automatische back-up' vandaan en hoe raak ik het kwijt?

Waar kwam 'Google+ automatische back-up' vandaan en hoe raak ik het kwijt?


Het is één ding om een ​​gewenste toepassing te installeren, het is iets anders wanneer een toepassing niet alleen eindigt op je computer maar komt voortdurend naar boven en irriteert je. Lees verder terwijl we een medelezer helpen om zijn verborgen mysterie te doorgronden en het te verbannen.

Geachte How-To Geek,

Ik heb echt een vervelende situatie bij me. Vorige maand heb ik mijn computer opnieuw opgestart en bij het opnieuw opstarten verscheen dit vakje met de vraag of ik Google+ automatische back-up wilde configureren. Mijn enige opties waren om van account te wisselen of aan de slag te gaan met het configureren, dus ik sloot het ... alleen om het de volgende dag meteen weer te laten verschijnen toen ik mijn computer opstartte. Daarna merkte ik dat het venster telkens verscheen elke keer dat ik mijn telefoon of andere verwijderbare media aansluitte.

Ik kan niet achterhalen waar de app vandaan kwam, want ik heb het absoluut niet geïnstalleerd. Ik houd niet van Google+, en ik wil mijn foto's zeker niet uploaden naar Google (hoewel ik hun Picasa-organizer erg leuk vind.) Nog erger, ik heb het programma verwijderd met behulp van de knop "Een programma verwijderen of wijzigen". programma "in het Configuratiescherm van Windows en een paar weken later was de app terug en irriteerde me met pop-ups. Dit lijkt op zo'n merkwaardig gedrag voor een Google-applicatie en iets wat ik van een scuzzy-malwarebedrijf zou verwachten. Wat geeft? Hoe kom ik hier vanaf?

Met vriendelijke groet,

Popup geïrriteerd

Toepassingen die ondanks onze inspanningen om ze te verbannen blijven bestaan, zijn zeker vervelend en nog meer als ze afkomstig zijn van een bedrijf dat we zouden verwachten om beter te zijn in het respecteren van onze wensen. In jouw geval komt je probleem rechtstreeks voort uit de agressieve push van Google om mensen Google+ in alle vormen te laten gebruiken (inclusief de opslagfunctie voor het maken van back-ups en het delen van foto's).

De hint in je e-mail die ons naar de bron van je probleem leidt is je voorliefde voor Picasa. Google bevat nu de app Google+ Auto Backup in zowel de Picasa-updates voor Picasa als

en voor Picasa. Zoals u heeft ontdekt, betekent dit dat ook al hebt u de feitelijke back-upapp verwijderd, de volgende keer dat Picasa de update heeft bijgewerkt, deze opnieuw geïnstalleerd. We zijn het met je eens (en bijna iedereen) dat dit blijvende installatieproces dat Fly onder het mom van het installatieproces van een andere toepassing is, nogal slecht is. De enige manier om dit te voorkomen, is door de toepassing nog een keer te verwijderen. tijd en schakel vervolgens de automatische updatefunctie uit in Picasa. Hiertoe gebruikt u Picasa en gaat u naar Extra -> Opties.

Selecteer in het optiemenu het tabblad "Algemeen" en schakel onderaan de optie "Automatische updates" naar "Vragen voordat updates worden gedownload" of "Niet controleren" voor updates. "De eerste optie is het beste als u updates wilt, maar u wilt een herinnering om de Google+ Back-up-app voor meeliftende apps te verwijderen; dit laatste is het beste als u Picasa gewoon wilt verlaten zoals het is en niet langer omgaat met de back-up-app.

Heeft u een dringende technische vraag? Schiet ons een e-mail en we zullen ons best doen om


Een configuratieprofiel maken om de VPN-instelling op iPhones en iPads te vereenvoudigen

Een configuratieprofiel maken om de VPN-instelling op iPhones en iPads te vereenvoudigen

VPN-instellingen kunnen complex zijn, vooral voor minder ervaren gebruikers. Dit kan inhouden dat verschillende certificaatbestanden worden geïnstalleerd en dat de serverinstellingen worden geconfigureerd. Maak een configuratieprofiel en dit zal net zo eenvoudig zijn als het downloaden en tikken van een bestand.

(how-to)

Google Play-apps, muziek en meer delen tussen Android-apparaten

Google Play-apps, muziek en meer delen tussen Android-apparaten

We hebben u onlangs laten zien hoe u uw iOS-apparaten kunt configureren voor het delen van apps en media; meer dan een paar mensen schreven met het vragen hoe hetzelfde te doen met Google Play-aankopen. Lees verder terwijl we onderzoeken hoe u aankopen kunt delen op uw Android-apparaten. Waarom wil ik dit doen?

(how-to)