nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Hoe Facebook te stoppen om uw naam voor te stellen in foto's van andere mensen

Hoe Facebook te stoppen om uw naam voor te stellen in foto's van andere mensen


Facebook heeft een functie die foto's analyseert die door uw vrienden zijn geüpload met behulp van de gezichtsherkenningstechnologie. Als uw gezicht wordt herkend in een foto, wordt uw naam voorgesteld aan de vriend die deze heeft geüpload, zodat een vriend u gemakkelijker in de foto kan taggen.

Als u zich zorgen maakt over privacy op Facebook en online in het algemeen, kunt u voorkomen dat uw naam wordt gesuggereerd wanneer Facebook u herkent in een foto van een van uw vriendenposten.

OPMERKING: de instelling die wij u laten zien hoe u hier kunt veranderen, voorkomt alleen dat uw naam wordt voorgesteld als uw vrienden foto's plaatsen waarin u bent opgenomen. Ze kunnen je nog steeds in foto's labelen, ze worden hier gewoon niet om gevraagd.

Om de instelling te veranderen die het voor je vrienden moeilijker maakt om je in foto's te taggen, log je in op je Facebook-account en klik op de pijl naar beneden aan de rechterkant van de blauwe balk boven aan uw startpagina. Selecteer "Instellingen" in het vervolgkeuzemenu.

Klik op "Tijdlijn en labelen" in de lijst aan de linkerkant.

Klik in het gedeelte "Hoe kan ik tags beheren voor mensen die tags toevoegen en taggen" op Bewerken. "Link naar rechts" Wie tag-suggesties ziet wanneer foto's eruitzien zoals u bent geüpload. "

De geselecteerde sectie wordt uitgevouwen. Selecteer "Niemand" in de vervolgkeuzelijst.

Klik op "Sluiten" om de details voor deze instelling te verbergen.

De instelling wordt gewijzigd en opgeslagen als "niemand" met suggesties wanneer foto's eruitzien zoals u geüpload.

Houd er rekening mee dat het wijzigen van deze instelling niet voorkomt dat mensen foto's van u op Facebook plaatsen en u erin labelen. Hiermee wordt de suggestie verwijderd die wordt weergegeven wanneer uw gezicht wordt herkend in een foto.


Bepaalde applicaties voor gebruikers in Windows

Bepaalde applicaties voor gebruikers in Windows

Als u wilt beperken welke apps een gebruiker op een pc mag uitvoeren, biedt Windows u twee opties. U kunt de apps blokkeren waarvan u niet wilt dat een gebruiker deze uitvoert, of u kunt ze beperken tot het uitvoeren van specifieke apps. Zo gaat u het doen. GERELATEERD: Systeemherstel gebruiken in Windows 7, 8 en 10 OPMERKING: wees er absoluut zeker van dat u wijzigingen aanbrengt in een gebruikersaccount dat u eigenlijk wilt beperken, en dat je altijd een onbeperkt beheerdersaccount beschikbaar hebt om die wijzigingen ongedaan te maken.

(how-to)

Contactpersonen overzetten tussen Google Accounts

Contactpersonen overzetten tussen Google Accounts

Google biedt geen manier om contacten automatisch te synchroniseren tussen twee verschillende Google-accounts. In plaats daarvan moet u een handmatig tweestaps proces uitvoeren waarbij u uw contactpersonen van het ene naar het door een komma gescheiden bestand (CSV) -bestand exporteert en vervolgens de contactpersonen uit dat bestand importeert naar uw tweede account.

(how-to)

Interessante Artikelen