nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Voorkomen dat iOS-apps opnieuw worden geïnstalleerd wanneer u synchroniseert met iTunes

Voorkomen dat iOS-apps opnieuw worden geïnstalleerd wanneer u synchroniseert met iTunes


Wanneer u een app op uw iPhone of iPad verwijdert, merkt u mogelijk dat deze opnieuw wordt geïnstalleerd wanneer u met iTunes synchroniseert op uw PC. Er is echter een manier om te voorkomen dat apps opnieuw worden geïnstalleerd op uw iPhone of iPad nadat u ze hebt verwijderd.

Apps die op uw iPhone of iPad zijn verwijderd, bevinden zich nog steeds in iTunes en worden opnieuw geïnstalleerd op uw apparaten, zelfs nadat u ze hebt verwijderd. Er zijn drie instellingen die u moet uitschakelen om te voorkomen dat dit gebeurt, één op uw iOS-apparaat en twee in iTunes, en we laten u zien hoe u deze instellingen kunt wijzigen.

Om een ​​app van uw iPhone of iPad te verwijderen, houdt u uw vinger naar beneden op het pictogram van de app. Alle pictogrammen en mappen zullen wiebelen en u ziet een verwijderbadge (X in een cirkel) in de linkerbovenhoek van het pictogram. Tik op die 'X'-knop om de app van je apparaat te verwijderen.

Om te voorkomen dat een verwijderde app opnieuw wordt geïnstalleerd op je apparaat, zullen we eerst een instelling op het apparaat uitschakelen. Om dit te doen, tikt u op "Instellingen" op uw startscherm.

Tik op "App en iTunes Stores" in het menu "Instellingen" aan de linkerzijde van het scherm.

Onder "Automatische downloads" aan de rechterkant van het scherm, tik op de groene schuifknop voor "Apps". Als u niet wilt dat 'Muziek', 'Boeken' of 'Updates' (vanuit de App Store) automatisch worden geïnstalleerd, schakelt u deze opties ook uit.

Als een optie uit staat, wordt de schuifknop wit en de verandering in de instelling gebeurt onmiddellijk. U kunt eenvoudig op de startknop drukken om terug te keren naar het startscherm.

Er zijn twee instellingen die u in iTunes moet uitschakelen om te voorkomen dat apps opnieuw worden geïnstalleerd op uw apparaat nadat ze zijn verwijderd. De eerste die we gaan wijzigen, is de functie "Automatische downloads" in iTunes. Open iTunes en selecteer 'Voorkeuren' in het menu 'Bewerken'.

Klik in het dialoogvenster 'Algemene voorkeuren' op 'Opslaan' op de werkbalk bovenaan.

Om te voorkomen dat apps opnieuw worden geïnstalleerd op uw apparaten nadat ze zijn verwijderd Schakel het selectievakje 'Apps' in het gedeelte 'Automatische downloads' in, dus er is GEEN vinkje in het vak.

Klik op 'OK' om uw wijzigingen op te slaan en het dialoogvenster te sluiten.

derde optie, sluit uw apparaat aan op uw pc. Wanneer uw apparaat is verbonden, klikt u op het pictogram voor het apparaat op de werkbalk.

Klik onder "Instellingen" in het linkerdeelvenster op "Apps".

Het scherm "Apps" toont u de mogelijkheid apps te installeren en te verwijderen van je apparaat met iTunes.

Schuif omlaag langs de lijst met apps en selecteer het selectievakje 'Nieuwe apps automatisch installeren' onder de lijst, dus er is GEEN vinkje.

OPMERKING: als een van deze drie opties is ingeschakeld , apps worden opnieuw geïnstalleerd nadat ze op uw apparaat zijn verwijderd. U moet alle drie de opties uitschakelen.


Wat is de Windows 10 Share-functie en hoe gebruik ik deze?

Wat is de Windows 10 Share-functie en hoe gebruik ik deze?

Interne bestandsdeling maakt al jaren onderdeel uit van het Windows-besturingssysteem, maar alleen met de introductie van de versie 10 dat Microsoft eindelijk heeft besloten om haar gebruikers de mogelijkheid te geven hun inhoud te delen met lokale accounts en de wereld in het algemeen, allemaal op dezelfde plek.

(how-to)

Het pictogramthema van Android wijzigen met Nova Launcher

Het pictogramthema van Android wijzigen met Nova Launcher

Het wijzigen van pictogrammen in Nova Launcher is een van de gemakkelijkste manieren om uw apparaat uw echt te maken. Alles van het opzetten van een volledig pictogramthema om dingen schoon en beknopt te maken, om eenvoudig dat ene pictogram te veranderen dat je gewoon niet leuk vindt, is ongelooflijk eenvoudig in Nova.

(how-to)