nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Afmelden bij uw Netflix-account op elk apparaat dat het gebruikt

Afmelden bij uw Netflix-account op elk apparaat dat het gebruikt


Als u zich ooit hebt aangemeld bij uw Netflix-account op het apparaat van een andere persoon of hebt aangemeld op een apparaat dat u niet meer gebruiken, je weet hoe irritant het kan zijn, vooral als iemand anders programma's op je account bekijkt en je eruit schopt. U kunt als volgt uitloggen bij alle Netflix-sessies met één simpele knop.

Ga hiervoor naar een webbrowser en bezoek eerst Netflix.com en klik op uw profiel in de rechterbovenhoek, klik op "Uw account".

Blader op het volgende scherm naar Instellingen en klik op 'Uitloggen bij alle apparaten'.

Klik nu op 'Afmelden' en uw Netflix-account zal bij alle apparaten worden afgemeld.

Om hetzelfde te bereiken gebruik de iOS- en Android-apps, open eerst de app en tik vervolgens op het pictogram in de linkerbovenhoek.

Wanneer dat deelvenster wordt geopend, scrolt u naar beneden en tikt u op 'Account'.

Scrol vervolgens omlaag en tik op "Uitloggen bij alle apparaten".

Tik tenslotte op "Afmelden" en klaar bent.

Er zijn een paar waarschuwingen waar u op moet letten wanneer u dit doet. Allereerst, zoals het zegt, kan het tot 8 uur duren voordat de wijziging op alle apparaten van kracht wordt. Bovendien logt deze methode uit bij alle apparaten, inclusief die van jou, dus je moet opnieuw inloggen op elk apparaat dat je wilt gebruiken met je Netflix-account.


Windows Essentials 2012 vervangen na support-ends in januari

Windows Essentials 2012 vervangen na support-ends in januari

Microsoft stopt de ondersteuning voor de Windows Essentials 2012-suite op 10 januari 2017. Als u een van de component-apps van de suite gebruikt-Movie Maker, Fotogalerij, OneDrive, Family Safety, Mail of Live Writer - dit is wat u moet weten. Windows Essentials 2012 is sinds de release een populaire reeks apps en een verrassend aantal mensen gebruikt nog steeds een aantal van die component-apps van vandaag.

(how-top)

Hoe installeer en gebruik Google Photos 'Nieuwe Gedeelde Bibliotheken

Hoe installeer en gebruik Google Photos 'Nieuwe Gedeelde Bibliotheken

Terug bij Google I / O 2017 kondigde Google een nieuwe functie aan in Google Foto's genaamd "Gedeelde Bibliotheken". Kort samengevat stelt dit gebruikers in staat om snel en eenvoudig foto's met andere, specifieke gebruikers automatisch te delen. Deze functie is nu live - hier is alles wat u moet weten om het te laten werken.

(how-top)