nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Tile Tracker verbergen, overdragen, vervangen of verwijderen vanaf uw account

Tile Tracker verbergen, overdragen, vervangen of verwijderen vanaf uw account


Tile trackers zijn handige kleine Bluetooth-apparaten waarmee u uw sleutels, portemonnee of iets anders kunt vinden dat u kunt bevestigen naar hen. Zodra u ze aan uw account koppelt, zijn ze echter een beetje moeilijk te verwijderen door het ontwerp. Hier leest u hoe u een tegel kunt verbergen in uw account, kunt overzetten in een vervangende tegel of een tegel geheel kunt verwijderen.

GERELATEERD: Tegel gebruiken om uw sleutels, portemonnee of iets anders te vinden

Sinds een tegel tracker is verbonden met uw telefoon en kan worden gebruikt om belangrijke items zoals uw sleutels, telefoon of portefeuille te vinden, het bedrijf maakt het niet eenvoudig om ze te verwijderen. Het laatste wat u wilt is dat een dief uw tracker onmiddellijk verwijdert, zodat u uw spullen niet kunt vinden. Als je een oude Tegel uit je account wilt verwijderen, zijn er een paar manieren om het te doen en ze werken allemaal een beetje anders:

  • Een tegel verbergen: Als je een tegel in je lijst hebt die een lege batterij of je geeft gewoon niet meer om het te zien, je kunt het tijdelijk verbergen. Hierdoor blijft de tegel actief in uw account, maar krijgt u geen meldingen en wordt deze niet weergegeven in uw lijst met tegels. U kunt een tegel op elk gewenst moment zichtbaar maken via het menu Instellingen.
  • Een tegel overbrengen: Met deze optie kunt u uw tegel weggeven aan iemand anders. Hiervoor moet u contact opnemen met de klantenservice van Tile.
  • Een tegel vervangen: Uiteindelijk zal de niet-verwijderbare batterij in uw tegel dood gaan. Als dat gebeurt, kun je een nieuwe tegel kopen en je oude tegel vervangen door de nieuwe. Met deze stap wordt je oude tegel gedeactiveerd.
  • Een tegel verwijderen: Als je een tegel volledig uit je account wilt verwijderen, moet je contact opnemen met de klantenservice van Tile. Dit is de nucleaire optie. Nadat een tegel is gedeactiveerd, kan deze om veiligheidsredenen om geen enkele account worden gereactiveerd. Als je je Tegel wilt weggeven of gewoon wilt verbergen voor een tijdje, gebruik dan een van de andere opties.

Over het algemeen wil je een Tile niet verwijderen, maar we zullen zien hoe je elke optie gebruikt.

Een tegel verbergen in uw lijst

Om een ​​tegel tijdelijk te verbergen voor uw account, opent u de Tile-app.

Veeg over de tegel die u wilt verbergen van rechts naar links om een ​​menu te openen. Tik op de rode knop Verbergen.

Nu, op uw lijst met tegels ziet u niet degene die u zojuist hebt verborgen. Je kunt het ook niet gebruiken om je telefoon te vinden en je kunt het niet op afstand vanaf je telefoon bellen.

Tik op het pictogram Instellingen op het hoofdscherm als je je tegel ooit opnieuw wilt weergeven. de app.

Scroll naar beneden en tik op Verborgen tegels beheren.

Hier zie je een lijst met tegels die je hebt verborgen. Tik op Zichtbaar maken naast degene die je wilt toevoegen aan je lijst met tegels.

Je kunt een tegel zo vaak verbergen of zichtbaar maken als nodig is.

Een tegel overbrengen naar een vriend

Als je wilt geven je Tile weg bij iemand anders, moet je contact opnemen met Tile-ondersteuning. Maar voordat je dit doet, heb je een paar stukjes informatie nodig.

  • Je e-mailadres.
  • Het e-mailadres van de persoon naar wie je je tegel wilt overbrengen.
  • De tegel-ID van de tegel die je gaan over.

Je hebt natuurlijk al het eerste deel. Zorg ervoor dat je vriend de Tile-app voor Android of iOS heeft gedownload en vraag hem naar het e-mailadres waarmee hij zich heeft aangemeld. Het laatste beetje is een beetje lastiger. Om je tegel-ID te vinden, open je de tegel-app en veeg je de tegel die je naar links wilt verplaatsen. Tik op Bewerken.

Aan de onderkant van het scherm zie je een alfanumerieke reeks naast Tegelidentificatie (in het gebied dat vervaagd is in de onderstaande foto). Noteer deze tekenreeks.

Eens deze informatie hebt ontvangen, e-mailt u de ondersteuning van Tile op [email protected] vanaf het e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld. Zij zullen u helpen met het overdrachtsproces vanaf daar.

Vervang een oude tegel met een nieuwe

Tile garandeert dat al haar producten minstens een jaar meegaan, maar mogelijk (en waarschijnlijk langer) zullen blijven hangen over de levensduur van de batterij. Nadat je elf maanden een Tile hebt gehad, kun je je aanmelden bij het herTile-programma van Tile om een ​​vervanging te krijgen voor goedkoper dan de normale verkoopprijs. Zodra je je vervanger hebt, open je de app. Veeg naar links op de tegel die u wilt vervangen en tik op Bewerken.

Tik onder aan het scherm op "Deze tegel vervangen".

Selecteer op de volgende twee schermen naar welk type tegel u uw oude apparaat vervangt.

Klik vervolgens op het tegellogo in het midden van uw nieuwe apparaat en plaats het naast uw telefoon. De nieuwe Tile speelt een beetje jingle en wordt automatisch gekoppeld aan je telefoon.

Nadat het koppelen is voltooid, wordt een blauw scherm weergegeven met de tekst "Tile Activated".

Je nieuwe Tile behoudt dezelfde naam en foto (als je er een hebt geüpload) als de oude tegel. U hoeft geen instellingen bij te werken. De oude Tile zal hierna onbruikbaar zijn, maar als je hem vervangt, was deze waarschijnlijk al dood of kapot.

Een tegel van je account verwijderen

Normaal gesproken zijn de bovenstaande opties genoeg voor elk probleem dat je hebt . Zelfs als je voor altijd klaar bent met een Tile, zal het verbergen ervan hetzelfde effect hebben als het verwijderen vanuit een praktisch standpunt. Als u echter een Tile wilt verwijderen en er absoluut zeker van wilt zijn dat niemand anders het ooit opnieuw kan gebruiken, moet u contact opnemen met Tile-ondersteuning. Er zijn een paar manieren om dat te doen.

  • Chatondersteuning: Als u online wilt chatten met Tile, opent u een pagina in het online Helpcentrum van Tile, zweeft u in het blauw. Hoe kunnen we u helpen? Klik onderaan het scherm op Live-ondersteuning. Hiermee kunt u een gesprek beginnen met een Tile-vertegenwoordiger. Opmerking: dit is alleen beschikbaar van 08.30 uur tot 17.30 uur Pacific.
  • E-mailondersteuning: Als u liever via e-mail spreekt (of overdag niet met Tile contact kunt opnemen), kunt u een ondersteuning verzenden vraag door dit formulier.

Nogmaals, het verwijderen van je Tile is een beproeving, dus je zult waarschijnlijk niet willen doen tenzij je absoluut een Tile volledig moet uitschakelen. Zodra u uw tegel verwijdert, is deze volledig onbruikbaar. Je kunt het nooit meer inschakelen en niemand anders zal het ooit ook op hun account kunnen gebruiken.


Wat is

Wat is "backupd" en waarom wordt dit op mijn Mac uitgevoerd?

U ziet een proces met de naam "backupd" tijdens het gebruik van Activity Monitor. Wat is dit proces en waarom draait het op je Mac? GERELATEERD: Wat is dit proces en waarom werkt het op mijn Mac? Dit artikel maakt deel uit van onze doorlopende serie waarin verschillende gevonden processen worden toegelicht in Activity Monitor, zoals kernel_task, hidd, mdsworker, installd, WindowServer, blued, launchd en vele anderen.

(how-top)

De verschillende vormen van authenticatie met twee factoren: SMS, Autheticator Apps en meer

De verschillende vormen van authenticatie met twee factoren: SMS, Autheticator Apps en meer

Veel online services bieden verificatie met twee factoren, waardoor de beveiliging wordt verbeterd doordat u meer nodig heeft dan alleen uw wachtwoord om in te loggen Er zijn veel verschillende soorten aanvullende verificatiemethoden die u kunt gebruiken. Verschillende services bieden verschillende twee-factor authenticatiemethoden en in sommige gevallen kunt u zelfs kiezen uit een paar verschillende opties.

(how-top)

Interessante Artikelen