nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Iemand blokkeren op de PlayStation 4 of Pro

Iemand blokkeren op de PlayStation 4 of Pro


Soms kan het sociale aspect van moderne gameconsoles geweldig zijn. Soms kan het vervelend zijn, vooral als iemand er alleen is om als trol op te treden. Gelukkig kun je mensen eenvoudig blokkeren vanaf je PlayStation 4, zodat je rustig kunt gamen.

Dus wat blokkeert het? Volgens Sony kunnen jij en de geblokkeerde gebruiker het volgende niet doen:

  • Stuur elkaar berichten en vriendenverzoeken.
  • Voeg elkaar toe aan een groep.
  • Ziet elkaars online en nu-afspeelstatus.
  • Stuur elkaar uitnodigingen voor feesten, deel Play-sessies, gamesessies, uitzendingen, communities en evenementen.
  • Doe mee met dezelfde groep.
  • Reageer op elkaars activiteiten en leef van PlayStation-content.

... dus eigenlijk alles.

Er zijn een aantal verschillende manieren om iemand te blokkeren - beide eindigen op dezelfde plaats, maar het hangt ervan af of de persoon al op je vriendenlijst staat.

GERELATEERD: Iemand van je PlayStation-vriendenlijst verwijderen

Als de persoon op je vriendenlijst staat en je hem opeens haat, kun je hem gemakkelijk blokkeren. Spring naar dit bericht en volg de instructies, maar kies 'Blokkeren' in plaats van 'Verwijderen' te kiezen. Gemakkelijk peasy.

Als ze echter niet op je vriendenlijst staan, wat een eerlijker scenario is, dan het kost wat meer moeite. Je moet de PSN ID van de persoon weten - hun online gebruikersnaam - dan kun je ze zoeken en ze blokkeren.

Ga eerst naar je vriendenlijst. Het is de derde optie in de actiebalk.

Ga in de lijst met vrienden naar de bovenste optie: Zoeken.

Zoek de gebruikersnaam van de persoon op. Terwijl u typt, verschijnen er suggesties aan de rechterkant.

Wanneer de naam van die persoon verschijnt, drukt u op R2 (Gereed) om het toetsenbord te sluiten en de focus te verplaatsen naar het suggestiesvenster. Selecteer de naam van de persoon om zijn profiel te openen.

Navigeer naar het optiemenu met de drie stippen, tik op X om het te openen en kies vervolgens "Blokkeren".

Er verschijnt een bevestigingsvenster - kies gewoon "Blokkeren" om het blokkeren te beëindigen.

Als u meer informatie wilt over wat blokkeren inhoudt (die ik aan het begin van dit artikel heb genoemd), kunt u ook de optie Meer informatie selecteren.


Hoe u uw pictogrammen kunt aanpassen in Windows

Hoe u uw pictogrammen kunt aanpassen in Windows

Het personaliseren van uw pictogrammen is een geweldige manier om een ​​pc uniek te maken. Laten we eens kijken naar de verschillende manieren waarop Windows je iconen kan aanpassen. GERELATEERD: Hoe Windows 7-iconen met hoge resolutie uit elke afbeelding te maken Windows heeft een aantal ingebouwde pictogrammen waaruit je kunt kiezen , maar er is ook een ontelbaar aantal pictogrammen dat u kunt downloaden van sites zoals IconArchive, DeviantArt en Iconfinder, die allemaal veel gratis pictogrammen hebben.

(how-top)

Hoe u uw iPhone of iPad sneller oplaadt

Hoe u uw iPhone of iPad sneller oplaadt

Als u de oplader gebruikt die bij uw iPhone of iPad is geleverd, krijgt u 'trage' laadsnelheden. Je kunt een veel snellere oplader kopen. En met iOS 11.2 zijn er nu ook verschillende snelheden van draadloos opladen. Traag: gebruik de meegeleverde oplader Laten we beginnen met de trage optie: de meegeleverde iPhone-oplader.

(how-top)