nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Bepaalde mensen blokkeren bij uw Snapchat-verhaal

Bepaalde mensen blokkeren bij uw Snapchat-verhaal


Snapchat's Story-functie is zo populair dat Facebook er keer op keer vandoor gaat. Het is een geweldige manier om op een eenvoudige manier te delen wat er in je leven gebeurt. Het probleem is, soms zijn er een of twee mensen die je niet noodzakelijkerwijs alles wilt zien wat je plaatst. Misschien is het je moeder of een vervelende ex. Hoe dan ook, hier is hoe je specifieke mensen uit je Snapchat-verhaal kunt blokkeren.

Open Snapchat en veeg in het hoofdscherm naar beneden en tik op het pictogram Instellingen rechtsboven.

Scroll naar beneden en onder "Wie kan", selecteer Mijn verhaal bekijken.

Selecteer Aangepast en vink het vakje aan naast de persoon die je wilt blokkeren.

En dat is alles, je bent klaar. Die persoon zal niet langer zien wanneer je een verhaal plaatst.


Live-foto's op uw iPhone of iPad uitschakelen

Live-foto's op uw iPhone of iPad uitschakelen

Live-foto's zijn een van de interessantere innovaties van Apple. Ze zijn als een GIF met geluid. Hoewel ze heel goed het gevoel van een foto kunnen vastleggen door er een snelle video van te maken, nemen ze ook veel meer ruimte in dan een gewone foto. Tenzij je een grote fan bent van de functie, is het misschien beter om ze standaard te laten staan.

(how-top)

Verbinding maken met een VPN vanaf uw iPhone of iPad

Verbinding maken met een VPN vanaf uw iPhone of iPad

Moderne iPhones en iPads hebben uitstekende VPN-ondersteuning. De L2TP / IPSec- en Cisco IPSec-protocollen zijn geïntegreerd. U kunt verbinding maken met OpenVPN-netwerken en andere typen virtuele privénetwerken met apps van derden. Vóór iOS 8 werden iPhones automatisch losgekoppeld van VPN's toen ze naar de slaapstand gingen.

(how-top)