nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Een computer loskoppelen op uw iPhone of iPad

Een computer loskoppelen op uw iPhone of iPad


Wanneer u uw iPhone of iPad voor het eerst op een computer aansluit, wordt u gevraagd om de computer op uw apparaat te "vertrouwen" . Dit geeft iTunes en andere beheerhulpmiddelen op de computer de mogelijkheid om toegang te krijgen tot uw foto's, bestanden, instellingen, contacten en andere gegevens. Je iPhone of iPad onthoudt deze beslissing en vertrouwt die computer automatisch in de toekomst.

Als je later van gedachten verandert, misschien heb je iTunes vertrouwd op de computer van een vriend en wil je de toegang van die computer intrekken, of misschien heb je per ongeluk iets vertrouwd zou niet moeten hebben - er is een manier om dat te doen. Maar het is niet voor de hand liggend.

Alle computers "untrusten"

GERELATEERD: Waarom uw iPhone vraagt ​​om "op deze computer te vertrouwen" (en of u dit moet doen)

Apple niet een manier bieden om de lijst met vertrouwde computers rechtstreeks te beheren. In plaats daarvan kunt u alleen de volledige lijst met vertrouwde computers wissen door uw locatie en privacy- of netwerkinstellingen te wissen. Dit lijkt misschien onaangenaam, maar voorafgaand aan iOS 8 moest je je hele iPhone of iPad resetten naar de fabrieksinstellingen om een ​​computer niet te vertrouwen! Dus dit is tenminste beter dan dat.

Ga hiervoor naar Instellingen> Algemeen> Herstellen op je iPhone of iPad. Tik op de instellingenoptie 'Locatie en privacy herstellen'.

Hiermee worden al uw aangepaste locatie- en privacy-instellingen gereset en wordt ook de lijst met vertrouwde computers gewist.

Hierna wilt u waarschijnlijk naar Instellingen> Privacy gaan en configureer uw locatie- en privacyinstellingen opnieuw naar de gewenste waarden.

Als u uw locatie- en privacy-instellingen niet wilt wissen, tikt u in plaats daarvan op de optie "Netwerkinstellingen opnieuw instellen" op het scherm Reset. Hiermee worden al je netwerkinstellingen gewist, inclusief het wissen van al je opgeslagen wifi-wachtzinnen. Het is waarschijnlijk eenvoudiger om uw privacy-instellingen opnieuw te configureren in plaats van alle Wi-Fi-inloggegevens opnieuw in te voeren.

GERELATEERD: Hoe u uw iPhone of iPad kunt resetten, ook als deze niet opstart

Uw iPhone of iPad herstellen naar de fabrieksinstellingen verwijdert ook alle vertrouwde computers van uw apparaat.

De volgende keer dat u uw iPhone of iPad aansluit op een eerder vertrouwde computer, wordt u opnieuw gevraagd of u deze wilt vertrouwen.


Uw Gmail-account toevoegen aan Outlook IMAP gebruiken

Uw Gmail-account toevoegen aan Outlook IMAP gebruiken

Als u Outlook gebruikt om uw e-mail te controleren en te beheren, kunt u deze eenvoudig gebruiken om uw Gmail-account te controleren. U kunt uw Gmail-account zo instellen dat u e-mail op meerdere computers kunt synchroniseren met behulp van e-mailclients in plaats van een browser. NAAR BOVEN: VERWANTE: Basisprincipes van e-mail: POP3 is verouderd; Schakel over naar IMAP vandaag We zullen u laten zien hoe u IMAP in uw Gmail-account kunt gebruiken, zodat u uw Gmail-account op meerdere machines kunt synchroniseren en vervolgens hoe u uw Gmail-account kunt toevoegen aan Outlook 2010, 2013 of 2016.

(how-top)

Haal het maximale uit uw Arlo Pro-camera's

Haal het maximale uit uw Arlo Pro-camera's

Als u het Arlo Pro-camerasysteem van Netgear gebruikt, zullen de volledig draadloze functies u ongetwijfeld goed behandelen. Er zijn echter nog andere functies die u mist. NAAR VERWANTE: Moet u een via de batterij gevoede wifi-camera kopen? Het Arlo Pro-systeem doet een centrale hub nodig hebben die op uw router wordt aangesloten, maar daarnaast kunnen alle camera's die u hebt ingesteld volledig draadloos zijn, omdat ze op batterijen werken en Wi-Fi gebruiken voor gegevensoverdracht.

(how-top)