nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Locatie delen uitzetten op Twitter's mobiele apps

Locatie delen uitzetten op Twitter's mobiele apps


Met de mobiele apps van Twitter is het heel eenvoudig om uw locatie te delen zonder dat dit echt van belang is. Laten we eens kijken hoe u weet wanneer Twitter uw locatie deelt en hoe u dit kunt stoppen.

Dit is het nieuwe Tweet-scherm. Op dit moment ben ik bezig met het samenstellen van een nieuwe tweet en Twitter heeft mijn locatie toegevoegd: "Fingal, Ierland".

De reden dat mijn locatie nu is gekoppeld is ergens in het verleden I heeft mijn locatie op Twitter gedeeld en sindsdien wordt deze gedeeld voor elke Tweet. Hoewel Twitter er standaard voor kiest om je locatie niet te delen, als je deze eenmaal deelt, wordt er standaard overgeschakeld om de locatie te delen totdat je hem weer uitschakelt.

Tik op het blauwe locatiepictogram om het delen van locaties uit te schakelen, als dit is ingeschakeld. en tik op Verwijderen.

Hierdoor wordt het pictogram wit en kunt u zien dat mijn locatie niet langer aan de Tweet is gekoppeld. Zolang ik het niet per vergissing opnieuw inschakel, blijft het zo.

Voor een meer permanente oplossing moeten we naar systeemmachtigingen kijken. We hebben volledige handleidingen over het beheer van app-rechten op iOS en Android, maar ik zal hier de basisbeginselen van het proces behandelen.

Locatie van toegang op een iPhone of iPad blokkeren

Als u iOS gebruikt, open dan de app Instellingen en scrol omlaag totdat je bij Twitter bent. Er zijn twee Twitter-entires; je wilt dat hij op de lijst staat met al je andere apps. De eerste Twitter-optie die u tegenkomt, naast Facebook Flickr en Vimeo, is niet die u wilt.

Wijzig de locatie van "Tijdens gebruik van de app" in "Nooit".

Nu kan Twitter je locatie niet delen tenzij je hem opnieuw toestemming geeft.

Locatiebepaling blokkeren op Android

Open in Android de instellingen van je telefoon en selecteer onder Twitter Twitter in de lijst.

Tik op Machtigingen en zet de schakelaar Locatie op "Uit".

Nu kan Twitter uw locatie niet gebruiken.


Een defragmentatieoptie toevoegen aan het rechtermuisknopmenu voor een station in Windows

Een defragmentatieoptie toevoegen aan het rechtermuisknopmenu voor een station in Windows

Moderne versies van Windows defragmenteren schijven tijdens reguliere onderhoudsschema's. Maar als u handmatig defragmenteert, misschien houdt u uw pc uitgeschakeld als u deze niet gebruikt, kunt u een snellere manier vinden om toegang te krijgen tot de opdracht. Als u Windows Vista gebruikt via Windows 10, hebt u waarschijnlijk geen behoefte aan om uw schijven handmatig te defragmenteren.

(how-top)

Specifieke advertenties blokkeren op YouTube

Specifieke advertenties blokkeren op YouTube

Heb je ooit een YouTube-bende gehad, om dezelfde vervelende preroll-advertentie steeds opnieuw te krijgen? Het is een systeemprobleem, dankzij het adverten-algoritme voor adverteren op basis van gebruikers. De eenvoudigste manier om dit probleem op te lossen, is door te betalen voor YouTube Red en alle advertenties te verwijderen.

(how-top)