nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Sluipen van meldingen in Android Oreo

Sluipen van meldingen in Android Oreo


We krijgen het; je bent bezig. Je kunt niet altijd op meldingen reageren wanneer ze je telefoon raken, maar je wilt ze ook niet vergeten. Gelukkig kun je in Android Oreo deze meldingen snoozen, zodat ze later opnieuw verschijnen.

GERELATEERD: Hoe de melding "Is in de achtergrond uitvoeren" en "Batterij gebruiken" in Android Oreo uit te schakelen

Dit is wat mij meestal overkomt: er komt een melding binnen, ik moet deze aan de orde stellen, maar ik kan hem op dat moment niet laten, dus ik liet hem daar zitten. Soms de hele dag. De notificatiebalk van mijn telefoon wordt rommelig en lelijk, wat ik ook een hekel aan heb. Dit is al jaren het verhaal van mijn leven.

Uiteindelijk heeft Google de perfecte oplossing voor dit dilemma bedacht met het snoozen van meldingen. Deze functie is precies zoals het klinkt: een manier om meldingen tijdelijk te negeren en ze later opnieuw te laten melden. Geen rommel meer, en niet meer vergeten.

Het gebruik van deze functie is eenvoudig en gemakkelijk. Wanneer een melding die u wilt snoozen, binnenkomt, schuift u deze iets naar rechts. Zorg ervoor dat u het niet te veel schuift, anders sluit u het gewoon af, wat u hier probeert te vermijden. Tik in het deelvenster dat links van de melding wordt weergegeven op het klokpictogram.

Het menu "Snoozen" wordt geopend en staat standaard op één uur. Tik op de tijd om opties weer te geven om 15 minuten, 30 minuten, een uur en twee uur te dutten.

En dat is dat! Wanneer de toegewezen tijd verstreken is, wordt de melding automatisch opnieuw weergegeven, net zoals bij de eerste keer: geen rommelige berichtenbalk meer, en niet meer vergeten.


TeamViewer vergrendelen voor meer beveiligde toegang op afstand

TeamViewer vergrendelen voor meer beveiligde toegang op afstand

TeamViewer is een geweldig gratis programma, of u nu vanaf een afstand toegang wilt krijgen tot uw computer of vrienden en familie wilt helpen met hun computer. Maar de standaardinstellingen zijn opmerkelijk onveilig, in plaats van gebruiksgemak. Hier leest u hoe u TeamViewer vergrendelt zodat u gebruik kunt maken van de functies zonder uzelf bloot te stellen aan aanvallen.

(how-top)

Hoe weet u welke applicatie de webcam van uw Mac gebruikt

Hoe weet u welke applicatie de webcam van uw Mac gebruikt

Mac-webcams bevatten een lampje dat wordt ingeschakeld wanneer uw webcam in gebruik is. Met de juiste opdracht kunt u controleren welke toepassing uw webcam gebruikt. Webcam-spionage is geen nichekwestie - het is heel echt. Als je je zorgen maakt over iemand die je bespiedt via je webcam, wil je misschien je webcam helemaal uitschakelen om elk risico op spionage te voorkomen.

(how-top)

Interessante Artikelen