nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Systeemherstel uitschakelen in Windows 7, 8 of 10

Systeemherstel uitschakelen in Windows 7, 8 of 10


De systeemherstelfunctie van Windows zorgt ervoor dat software-installaties, stuurprogramma's en andere updates kunnen worden teruggedraaid. De enige prijs voor deze functie is wat schijfgebruik. Als je Systeemherstel wilt uitschakelen, wat een slecht idee is, is het echt vrij eenvoudig.

Om er zeker van te zijn dat je het begrijpt: software heeft bugs. Dingen crashen soms. Als u Systeemherstel uitschakelt, voorkomt u dat wijzigingen worden teruggedraaid. Het is geen goed idee om het uit te schakelen.

Klik op de knop Start, typ "restore" en klik vervolgens op "Een herstelpunt maken". Maakt u zich geen zorgen. Dit maakt eigenlijk geen herstelpunt; het opent gewoon het dialoogvenster waarin u alle opties voor Systeemherstel kunt openen.

Klik op de knop Configureren onder de lijst met stations:

Klik nu op het keuzerondje om Systeembeveiliging uit te schakelen. (Merk nogmaals op dat dit waarschijnlijk een slecht idee is).

Dat zou alles moeten zijn wat u moet doen. Nu is systeemherstel uitgeschakeld. Wonen op de rand, toch?


Bluetooth aan elk oud paar luidsprekers toevoegen

Bluetooth aan elk oud paar luidsprekers toevoegen

We houden van Bluetooth en al zijn mogelijkheden. Zodra het domein van dorky-headsets is, bevindt Bluetooth zich nu in muizen, toetsenborden, telefoons, computers, tablets, fitness-trackers en nog veel meer. Een van de beste applicaties die we hebben gezien, is echter Bluetooth-audio. Bluetooth-audio is eenvoudigweg de mogelijkheid om uw apparaat, of het nu een telefoon, tablet, computer of andere is, te koppelen aan een luidspreker of luidsprekers voor pure draad - gratis luisterplezier.

(how-to)

Waarom Windows 10 zegt:

Waarom Windows 10 zegt: "Uw locatie is recent toegankelijk"

Toepassingen kunnen de locatieservices van Windows 10 gebruiken om uw fysieke locatie te bekijken. U ziet een pictogram in het systeemvak met de tekst 'Uw locatie is onlangs geopend' of 'Uw locatie is momenteel in gebruik' wanneer dit gebeurt, en het kan een beetje vervelend worden. Als dit u niet bevalt, u kunt de locatietoegang volledig uitschakelen, bepalen welke apps toestemming hebben om uw locatie te bekijken, of u kunt het pictogram verbergen zodat het niet steeds weer verschijnt en u afleidt.

(how-to)