nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Het dialoogvenster Verwijderen bevestigen uitschakelen in Outlook

Het dialoogvenster Verwijderen bevestigen uitschakelen in Outlook


Als u veel e-mails verwijdert bij het doorbladeren van uw Postvak IN van Outlook, hebt u mogelijk de optie ingeschakeld om de map met verwijderde items automatisch te legen bij het afsluiten van Outlook. Dat is handig, maar je moet hoogstwaarschijnlijk elke keer de verwijdering van de e-mails bevestigen.

Of je handmatig veel e-mails naar de prullenbak stuurt, of je hebt regels ingesteld om e-mails om te leiden waarvan je weet dat je ze niet wilt , dat vervelende bevestigingsvenster wordt toch weergegeven. Begrijp me niet verkeerd, in dat bevestigingsdialoogvenster kun je je hide opslaan als je per ongeluk een e-mail hebt verwijderd die je niet wilde. Als u er echter op staat dat niet wordt gevraagd of u zeker weet dat u alles in de map Prullenbak of Verwijderde items permanent wilt verwijderen, kunt u het dialoogvenster uitschakelen.

OPMERKING: deze procedure is ook van toepassing op het verwijderen van taken. agenda-items en notities in Outlook.

Om het dialoogvenster voor het bevestigen van de verwijdering uit te schakelen, opent u Outlook en klikt u op het tabblad "Bestand" in het hoofd Outlook-venster.

Klik in het backstage-venster op "Opties" in de lijst met items aan de linkerkant.

Klik op "Geavanceerd" in de lijst met items aan de linkerzijde van het dialoogvenster Outlook-opties.

Ga naar het gedeelte Overige en klik op de bevestiging "Vragen om bevestiging voordat items permanent worden verwijderd" vak, dus er staat geen vinkje in het vak. Klik op "OK".

Nu wordt u niet gevraagd om het verwijderen van items te bevestigen. Houd er echter rekening mee dat als u de map Prullenbak of de map Verwijderde items leegmaakt, deze items definitief worden verwijderd en u ze niet meer kunt terugkrijgen. Dus, wanneer u deze optie uitschakelt, wees dan zeer voorzichtig met wat u in de map Prullenbak of Verwijderde Items plaatst en denk na voordat u die mappen leegmaakt.


Fabrieksinstellingen herstellen Uw Xbox One

Fabrieksinstellingen herstellen Uw Xbox One

Voordat u uw Xbox One verkoopt of doorgeeft aan iemand anders, moet u een fabrieksreset uitvoeren. Hiermee worden al je persoonlijke gegevens gewist. Degene die de Xbox One krijgt, moet het eerste installatieproces opnieuw doorlopen en zich aanmelden met zijn eigen Microsoft-account. Als je je Xbox One niet hebt teruggezet op de fabriek en je hebt er geen toegang meer toe, dan is er geen manier om de gegevens van je Xbox One op afstand te wissen.

(how-to)

Bijlagen beheren in Outlook 2013

Bijlagen beheren in Outlook 2013

Er komt een tijd om te zoeken, op zoek te gaan naar een baan of om foto's te delen met oudere familieleden, waarbij u mogelijk dingen ouderwets moet verzenden - als een email bijlage. Als je op het werk e-mailt, kan het een deel van je e-mailrepertoire zijn. Het ding aan bijlagen is dat er een soort ongeschreven code is met betrekking tot het verzenden ervan.

(how-to)