nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Wijzig hoe lang uw iPhone-scherm blijft branden voordat automatisch vergrendeld

Wijzig hoe lang uw iPhone-scherm blijft branden voordat automatisch vergrendeld


Wanneer u uw iPhone of iPad standaard ontgrendeld laat, vergrendelt deze zichzelf en schakelt het scherm na één minuut uit. Dit is geweldig als je de batterijduur wilt besparen, maar echt vervelend als je het als een kookboek of een andere referentie gebruikt waar je af en toe naar kijkt. Het goede nieuws is dat je kunt wijzigen hoe lang het duurt voordat Auto-Lock wordt geactiveerd op je iPhone of iPad. Ga als volgt te werk.

Ga naar Instellingen> Schermen en helderheid> Auto-lock.

Selecteer vervolgens hoe lang het scherm van uw iOS-apparaat moet worden ingeschakeld. Op een iPhone kunt u kiezen tussen 30 seconden, 1 minuut, 2 minuten, 3 minuten, 4 minuten of Never (waardoor het scherm oneindig lang blijft branden). Op een iPad kunt u kiezen tussen 2 minuten, 5 minuten, 10 minuten, 15 minuten of nooit.

GERELATEERD: Hoe u de energiebesparingsmodus gebruikt op een iPhone (en wat precies dat doet)

Ik heb mijn iPhone op 3 minuten gezet en mijn iPad op 15 minuten. Het sparen van de levensduur van de batterij is veel belangrijker voor mijn telefoon dan mijn tablet. Kies de waarden die voor u werken.

U kunt Auto-Lock ook altijd tijdelijk instellen op 30 seconden door de Low Power-modus in te schakelen op uw iPhone, die veel aanpassingen maakt om de batterij te sparen.


Wat is beeldstabilisatie en hoe werkt het?

Wat is beeldstabilisatie en hoe werkt het?

Beeldstabilisatie is een functie van sommige lenzen en camera's die het vervagen van een wankele camera voorkomen. Door die beweging tegen te gaan, kun je een langere sluitertijd gebruiken dan je normaal zou doen, zonder een wazige foto te krijgen. Dit is vooral handig voor nachtfoto's of andere situaties waarbij een lange sluitertijd een noodzaak is.

(how-top)

Hoe u uw YouTube-abonnementen kunt vinden en bijhouden

Hoe u uw YouTube-abonnementen kunt vinden en bijhouden

Vroeger was het zo eenvoudig. Als je een video leuk vond en meer video's zoals deze wilde zien, klik je op de knop 'Abonneren'. De volgende keer dat dit kanaal een video uitzendt, wordt dit op de startpagina weergegeven. Maar in 2017 zijn er waarschijnlijk een paar kanalen waarvan je houdt en die je de laatste tijd niet meer hebt gezien, en meer dan een paar kanalen die je haat .

(how-top)