nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / De invoegtoets gebruiken om gekopieerde inhoud in Word

De invoegtoets gebruiken om gekopieerde inhoud in Word


In Word kan de toets "Invoegen" op het toetsenbord worden gebruikt om te schakelen tussen de invoeg- en overschrijfmodus. Het kan echter ook worden gebruikt als een sneltoets voor het invoegen van gekopieerde of gesneden inhoud op de huidige cursorpositie.

Om de functie van de toets "Invoegen" te wijzigen, opent u een document in Word en klikt u op het tabblad "Bestand".

Klik in het backstage-venster 'Info' op 'Opties' in de lijst met items aan de linkerkant.

Klik in het dialoogvenster 'Woordopties' op 'Geavanceerd' in de lijst met items aan de linkerkant.

Schakel in het gedeelte "Knippen, kopiëren en plakken" het selectievakje "Gebruik de invoegtoets voor plakken" in zodat er een vinkje in het vakje staat.

Klik op "OK" om de "Woordopties" te sluiten dialoogvenster.

OPMERKING: U kunt ook de "F2" -toets gebruiken om snel inhoud te verplaatsen of kopiëren. Als u op "Ctrl" en de toets "Insert" drukt, wordt ook alle geselecteerde inhoud gekopieerd, net als "Ctrl + C".

Er zijn veel sneltoetsen beschikbaar in Word en u kunt ook uw eigen aangepaste snelkoppelingen voor opdrachten toevoegen. Als u snel sneltoetsen voor opdrachten op het lint wilt zien, kunt u sneltoetsen weergeven in ScreenTips.


Foto's niet zomaar naar een externe schijf verplaatsen: dat is GEEN back-up

Foto's niet zomaar naar een externe schijf verplaatsen: dat is GEEN back-up

Hoe bewaart u uw foto's? Als u ze gewoon dumpt op een externe schijf, is dat geen back-up. U moet meerdere exemplaren van uw foto's (of andere gegevens) op ten minste twee verschillende plaatsen hebben of u kunt ze allemaal allemaal kwijtraken. Dit lijkt voor sommige mensen overduidelijk, maar we hebben gezien dat veel mensen hun foto's kwijtraken - of moet u betalen voor professionele gegevensherstelservices - nadat een externe schijf met één exemplaar van hun foto's is mislukt.

(how-to)

Hoe verwijder je de Connect-functie in Apple Music

Hoe verwijder je de Connect-functie in Apple Music

Houd van Apple Music, maar heb genoeg van de opdringerige Connect-functie die ruimte inneemt op de pagina van je favoriete artiest? Maak je geen zorgen, want "dis-Connected" krijgen is gewoon een kwestie van het veranderen van een paar eenvoudige instellingen op je iPhone of iPad met iOS 8.0 of hoger.

(how-to)