nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Het bureaublad en de documenten herstellen na het uitschakelen van iCloud Sync in macOS Sierra

Het bureaublad en de documenten herstellen na het uitschakelen van iCloud Sync in macOS Sierra


Met een nieuwe functie in macOS Sierra kunt u bestanden van uw bureaublad en de map Documenten naar iCloud synchroniseren, zodat u toegang hebt tot ze op al je apparaten. Als u deze functie echter hebt uitgeschakeld, worden ze van uw computer verwijderd. Vrees echter niet: die bestanden bestaan ​​nog steeds. Ze werden eenvoudigweg van het bureaublad en de map Documenten verwijderd en in iCloud Drive achtergelaten.

Deze bestanden worden op twee verschillende locaties opgeslagen: op uw bureaublad (of in uw map Documenten) en in iCloud Drive. Als u een bestand van het bureaublad verwijdert of Documenten verwijdert, wordt ook de kopie verwijderd die is opgeslagen in iCloud Drive.

Wanneer u echter het synchroniseren van bureaublad en Documenten iCloud Drive uitschakelt, verwijdert macOS de bestanden automatisch van deze twee locaties en alleen sla ze op in iCloud Drive. Dit lijkt een beetje achteruit te gaan naar hoe het zou moeten werken, dus als u overweegt deze functie uit te schakelen, kunt u hier uw bestanden terugbrengen naar het bureaublad en de map Documenten.

Open deze voorkeuren om Systeemvoorkeuren te openen en klik vervolgens op "iCloud".

Rechts van "iCloud Drive" klikt u op "Opties".

Deselecteer het vakje naast "Desktop & Documents Folders"

U krijgt een pop-up u te waarschuwen dat deze bestanden alleen in iCloud Drive worden opgeslagen als u het synchroniseren van desktops en documenten uitschakelt. Ga je gang en klik op "Uitschakelen".

Bestanden op je bureaublad en in je map Documenten worden verwijderd en in iCloud Drive geplaatst, die automatisch wordt geopend nadat je op "Uitschakelen" hebt geklikt, dus deze bestanden verdwijnen niet echt en worden verwijderd, maar worden exclusief verplaatst naar iCloud Drive.

Open vervolgens de iCloud Drive-map op uw Mac en u ziet twee mappen met de naam "Desktop" en "Documenten". Er zijn waar uw bestanden verdwenen zijn.

Open elke map en sleep de bestanden naar uw bureaublad terwijl u de Command-toets ingedrukt houdt, of kopieer en plak ze over en verwijder ze vervolgens nog in iCloud Drive .

Nogmaals, het is een beetje raar dat macOS de bestanden automatisch van je bureaublad en de map Documenten verwijdert en ze alleen in iCloud Drive zet. De meeste gebruikers zouden denken dat na het uitschakelen van iCloud Drive het synchroniseren van hun bestanden daadwerkelijk zou worden verwijderd van iCloud Drive en verplaatst naar hun bureaublad en de map Documenten om lokaal te worden opgeslagen, maar het is eigenlijk andersom ... om een ​​of andere vreemde reden.


Een ongelooflijk panoramische foto maken met elke camera

Een ongelooflijk panoramische foto maken met elke camera

Misschien weet u dat er speciale camera's zijn voor het maken van panoramische foto's. Vandaag voegen we er een samen in seconden die we hebben gemaakt met een gewone digitale camera en een statief. Grijp je favoriete foto-editor en camera, en laten we gaan! Zelfs als je geen Photoshop hebt, zul je verbaasd zijn hoe gemakkelijk het kan zijn om een ​​paar goede foto's te maken, samen te voegen en een overtuigend panorama te krijgen.

(how-to)

Wat betekent

Wat betekent "Upgrades upgraden" in Windows 10 Gemiddeld?

Uw Windows 10-systeem heeft mogelijk een "Upgrade-upgrade" -optie voor Windows Update. Met deze optie worden functie-upgrades voor meerdere maanden uitgesteld, terwijl beveiligingsupdates worden doorgelaten. Als u deze optie inschakelt, wordt uw Windows 10-pc 'Actief voor bedrijven' genoemd. Deze optie is bedoeld voor zakelijke gebruikers die iets langer willen wachten voordat ze nieuwe functies ontvangen op hun pc's.

(how-to)