nl.phhsnews.com


nl.phhsnews.com / Een Facebook-bericht verbergen (zonder deze te verwijderen)

Een Facebook-bericht verbergen (zonder deze te verwijderen)


Facebook heeft veel toepassingen. Voor sommigen is het gewoon een sociaal netwerk, maar voor anderen is het een stukje professionele branding. Als u in de laatste categorie zit, helpt het om uw tijdlijn opgeruimd en vrij van irrelevante informatie te houden.

GERELATEERD: Een Facebook-bericht verwijderen

Hoewel het eenvoudig is om een ​​Facebook-bericht te verwijderen, is dit niet de bedoeling t altijd de beste oplossing. Als u bijvoorbeeld uw profielfoto wijzigt, kunt u het bericht niet zomaar verwijderen. Als je de foto hebt verwijderd, wordt deze van Facebook verwijderd. Dit kan dus niet je profielfoto zijn. In plaats daarvan moet u het verbergen voor uw tijdlijn.

Als u een post van uw tijdlijn wilt verbergen, klikt of tikt u op de pijl naar beneden gericht ernaast en selecteert u de Hide from Timeline.

Klik of tik op Verbergen en het bericht zal worden verborgen voor uw tijdlijn. Het zal nog steeds elders op Facebook verschijnen, alleen niet op de tijdlijn van je profiel. Als mensen het bericht al hebben gedeeld, blijft het op hun tijdlijn staan.

Klik of tik op Activiteitenlog om een ​​post weer zichtbaar te maken. Het staat net onder je omslagfoto.

Tik op mobiel op de pijl naast het bericht en selecteer Weergeven op tijdlijn.

Klik op het web op de doorgestreepte cirkel en selecteer vervolgens Toegestaan ​​op tijdlijn.


Live-tv kijken op uw Apple TV

Live-tv kijken op uw Apple TV

Als u live tv wilt kijken op uw Apple TV-kabel of antenne, is het relatief eenvoudig in te stellen en van start te gaan. Het mooie van het streamen van settopboxen is dat bijna alles wat je nodig hebt om content te bekijken, op één plek beschikbaar is ... behalve live televisie. Je kunt de respectieve app van een netwerk downloaden om een ​​livestream van hun kanaal te bekijken, maar daarvoor heb je meestal een kabelabonnement nodig, waardoor het hele punt van het snijsnijden teniet wordt gedaan.

(how-top)

Auto-helderheid op uw iPhone uitschakelen

Auto-helderheid op uw iPhone uitschakelen

Automatische helderheid is een functie die is ontworpen om de levensduur van de batterij te verlengen en het scherm van uw iPhone beter leesbaar te maken. Als je ergens in het donker bent, zoals in je slaapkamer 's nachts, wordt het scherm automatisch gedimd. Wanneer je ergens helder bent, zoals buiten op een zonnige dag, zal deze zichzelf op maximale helderheid instellen.

(how-top)